20.6.2014

Pikkurikollisii, pimeit duunareita //Ratsastamista & arvonta!

Tällä viikolla on satanut tosi paljon, joten en ole touhujani kamalasti kuvaillut, vaikka sadesäälläkin olen Genin kanssa vähän harjoitellut, ym.
Perjantaina ei kuitenkaan satanut juuri ollenkaan, mitä nyt pari kuuroa illemmalla, joten otin Tedin ja mentiin hyppäämään sorakentälle. Pystytin kaksi estettä; matalan ristikon ja pystyn, sekä laitoin neljä puomia kaareen lyhyelle sivulle. Tedi oli tosi innoissaan tehtävästä, koska sitä varmasti on alkanut jo ärsyttää, kun en keksi mitään kivoja tehtäviä, vaan jään tekemään isoja pääty-ympyröitä.
En varmaan ole maininnut, mutta Tedi ei toimi enää pääkisahevosenani. Se on juu tosi hyvä hyppäämään ja vauhtikin löytyy, mutta musta tuntuu jotenkin väärältä, että niin pienen ponin täytyy hypätä niin korkeita ratoja ja vieläpä paineen alla; Tedi kun stressaa kovasti kisapaikoilla. Musta myös tuntuu tosi oudolta, kun otetaanpa esimerkiksi vaikka viime vuoden alkusyksyllä olleet Fiirakonin & Getrisen kisat. Kisasin Tedillä 80 cm luokassa Navyä vastaan, jolla oli ratsuinaan welsh ja marwari. Ja Tedi voitti. Jotenkin ei vaan tunnu realistiselta, että niin pikkunen poni voittaa isot hevosetkin niin isossa luokassa. Okei, nää on keppihevosia, mutta silti, mä tykkään ottaa tän harrastuksen realistisesti. Joten Tedi kisaa enää matalissa luokissa, kotona hypätään yhä kyllä isojakin.
Nyt sivuutettiin aihetta. Rata oli seuraavanlainen; puomit - pysty - ristikko - puomit - pysty - ristikko, mutta toisella kertaa eri teillä. Videolla näkyy vähän paremmin tuo rata. Jossain vaiheessa nostin esteet n. 70-80 cm korkeuteen, jolloin tuli yksi kielto ja pari pudotusta huonojen teiden takia.




Tässä tuli kielto, koska kuten näkyy, ollaan menossa aika jyrkässä kulmassa kohti estettä.


Illalla ratsastin kevyesti Leon. Neea oli kerrankin ihana ja tuli varta vasten kuvaamaan! Oli kuitenkin jo sen verran hämärää, että suurin osa kuvista heilahti, mutta on niitä onnistuneitakin. Leo oli aluksi aika energinen, mutta rauhottui loppua kohden. Käytiin askellajit läpi, tehtiin lisäyksiä ja väistöjä, ym.






Ja sitten tuohon arvontaan. Kiitos kamalasti, teitä lukijoita on jo 55! Silloin, kun puolitoista vuotta sitten tämän blogin aloitin, en olisi uskaltanut kuvitellakaan, että näin moni tätä alkaisi seuraamaan! Kiitos!
Noin monen lukijan kunniaksi järjestän nyt arvonnan. Palkintona on kevään lopulla valmiiksi ompelemani miniponi, joka on vuonohevonen. Poni no ihan tätä arvontaa varten tehty. Ei ehkä sovellu ratsastukseen, kun on niin kovin pieni, ellei joku sitten tykkää ratsastaa niin pienillä. Sopii erinomaisesti tallimaskotiksi!





Osallistuaksesi sinun täytyy olla rekisteröitynyt lukija, huomaan kyllä, jos et löydy lukijoistani ja anonyyminä osallistumista ei hyväksytä. Osallistu laittamalla kommenttikenttään nickisi ja sähköpostisi tai vaihtoehtoisesti käyttäjänimesi skh-foorumilla.

25 kommenttia:

  1. Lumipallo L.
    lumi1pallo@gmail.com
    Lumipallo
    :)

    VastaaPoista
  2. Jenna
    kepparitallizizi@gmail.com
    Jenna

    Ota mieluummin forkalla yhteyttä! (---':

    VastaaPoista
  3. Kultakala
    esteri.poni2@gmail.com
    Kultakala-.

    VastaaPoista
  4. KitKatPoni
    kitkatponi@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Katatu (myös skh-foorumilla)
    khtchiaro@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Anonyymi21.6.14

    Kiva postaus! :)

    Ihana tuo miniponi♥, harmi vain en voi osallistua kun en pysty olemaan rekisteröitynyt lukija. :/

    VastaaPoista
  7. Hile
    miuku.kinkkumaki@gmail.com
    Foorulla myös Hile

    VastaaPoista
  8. Alle
    ella.reini@gmail.com
    forkalla: tohtiii

    VastaaPoista
  9. Tryffel
    alzufani@gmail.com
    Ihana pikkuponi! Ihan himoitsen tota ponia! :3

    VastaaPoista
  10. Ella ja Tryffel molemmat mukana! :)

    VastaaPoista
  11. Mimuxis
    mimuxis@gmail.com
    forkka: Mimuxis

    Ihana poni :3

    VastaaPoista
  12. mokkamasiina
    emmental66@gmail.com
    voorulla: mokkamasiina

    VastaaPoista
  13. Anonyymi25.6.14

    tinkertalli@hotmail.com

    -somppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko varmasti tämän blogin rekisteröitynyt lukija, sillä en löydä nimeäsi lukijoista?

      Poista
  14. Supsu Ponifani
    supsu.ponifani@gmail.com
    forkalla: Supsuuuuuu

    VastaaPoista