23.6.2014

Pientä pintaremonttia

Pintaremonttia ja pintaremonttia, kokonaan uusi karsina!


Nyt kaikki jo varmasti arvasivat, että uusi hevonen tulossa. Lupasin taannoin Crysin hankkiessani, että sen jälkeen ei enää uusia hevosia tule, tai joku lähtee. Mutta koska en voi kenestäkään luopua ja tuli sellainen ikävä kutina Joeyn tilaritopaa selaillessani, että "Ei se yksi heppa liikaa haittaa". Niinpä tilasin Joeyeltä hevosen. :)
Hevonen ei ole vielä valmistunut, joten kaikki sen tiedot ovat vielä ihan auki, enkä niitä edes ala miettimään ennen kuin näen hevosen. Eestinhevosruunaa/-oria toivoni, mutta katsotaan. Ja kyseinen hevonen tulee olemaan voikko hyvin tummalla kankaalla.
Tein samalla myös pari muutakin "uudistusta" talliin. Varustenaulakot naulasin uudelleen tuollain ylöspäin, sillä niitä ei saanut kunnolla naulattua tuohon karsinoiden eteen ja aina siitä sitten putoilivat. Nyt pysyy! Lisäksi, kun hepat siirtyivät vähän enemmän oikealle, pöytä tuli tielle, joten se piti siirtää. Mielestäni paljon kivempi tuossa, kun on valoakin enemmän, sillä entisellä paikallaan siinä oli yläpuolella joku suodatin/tuuletinhärveli, mikä hieman esti valon tuloa.
Koska karsinat siirtyivät, kuivikkeiden "rajalauta" ei riittänyt loppuun asti, joten siihen jäi nyt tuollainen aukko, kun en sitä jaksanut vaihtaa. Mutta eipä se mitään siinä haittaakkaan. Karsinajärjestys vaihtui myös samalla.

4 kommenttia:

 1. Ooih, uusi heppa :3 ja hienot noi karsinat :D

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Vaikka nuo karsinat on kyllä aika alkeellista tasoa :D

   Poista
 2. Voi kun söpöt karsinat ja niiden yläpuolella olevat kyltit :3 Tuli aivan ikävä omaa tallia (jota ei ole ollut muutamaan vuoteen..) tälläisiä kuvia katsellessa.

  VastaaPoista