9.6.2014

Kuvapommi viikonvaihteelta

Julkaisin tämän jo vahingossa eilen, vaikka piti vasta tänään, joten palautin sen takaisin luonnoksiin!
...Sunnuntailta ja maanantailta. Kuvia tuli PALJON, mutta sen siitä saa, kun mun lisäksi myös Neea, Siru ja 9v pikkusiskoni haluaa kaikki kuvata. :D En ole todellakaan varma, kuka on kuvannut mitkäkin kuvat, mutta tuossahan jo mainitsin, keille copyt kuuluu.

Eilen, sunnuntaina mentiin hyppimään Sirun kanssa Figulla ja Acella. Minusta ja Figusta ei ollut melkein yhtään onnistunutta kuvaa, mutta Sirusta sitäkin enemmän +vähän Neeasta ja Ashistä, jotka myöhemmin liittyivät seuraamme. Rakennettiin etupihan nurmikolle pieni rata ja hypättiin paljain jaloin. Jossain välissä alkoi vähän sataa, mutta se ei haitannut menoa, paitsi kunnes nurmikko alkoi olla jo tosi liukas, jolloin koettiin viisaammaksi lopettaa.
Vielä illalla sateen loputtua ja nurmikon vähän kuivuttua jatkettiin hyppäämistä, mutta eri hevosilla ja radalla. Itselläni oli Crys, Sirulla Gen ja Neealla sama Ash. Kokeilin muutaman kerran ratsastaa Geniä, mutta se oli tosi hankala ratsastettava. Myös Sirulla oli vaikeuksia sen kanssa, lieneekö väärä koulutus.

Nauroin tälle niin paljon, että oli pakko laittaa teidänkin nähtäväksi!


Koska Gen oli niin mahdoton, saatiin Sirun kanssa idea mennä juoksuttamaan sitä. Poni ei suostu ravaamaan kunnolla, vaan se on sellaista ravin ja laukan välimuotoa ja pukkisarjoja. Aluksi meinattiin juoksuttaa Hallin, eli Sirun vanhempien firman pihalla, mutta tilaa ei ollut tarpeeksi, joten mentiin Sirun pihan takapihalle. Gen ei aluksi halunnut ravata ollenkaan ja yritti vaihtaa suuntaakin, mutta kun se ajoi itsensä loppuun laukkaamalla ympyrää, se suostui vihdoin ravaamaan. Mentiin myös toiseen suuntaan välikäyntien jälkeen, jolloin pienen laukkailun jälkeen ravasi taas.
Gen onkin tulossa kahdeksi viikoksi ylläpitoon minulle, koska Siru lähtee Espanjaan ja toivoo, että voisin yrittää "uudelleenkouluttaa" Geniä. Teen listan, jossa on jokaiselle päivälle erilaisia harjoituksia (paitsi vapaapäiville). Mm. paljon maastakäsittelyä, raviharjoituksia, ym. Tarkoitus on saada Gen rauhoittumaan ja olemaan kuuliaisempi ratsastaessa.
Sitten mentiin hurjiksi ja viilennettiin Genin 'jalkoja' (ts. keppiä) kastelemalla sitä kastelukannulla. :D Sen jälkeen Gen pääsi Demon kanssa laitumelle.
Maanantaina heräsin vasta puoli kaksitoista, kun olin mennyt vasta puoli kolme nukkumaan. Jaa, miksiköhän? Oltiin Sirun kanssa yhdestä kahteen yömaastossa! En ole varmaan blogin puolella koskaa maininnut, mutta me tehdään näin joka kesä. Seuraavan kerran mennään heinäkuussa. ;) Itse lähdin Leolla ilman varusteita ja Siru Acella riimun ja -narun kanssa. Käytiin semmoisilla alueilla, missä ei kuuna päivänä käytäisi keppareilla päivällä, eli ratsastettiin tien vartta pitkin (ja välillä laukattiin keskellä tietäkin) ja laukattiin leikkipuistojen viereisillä niityillä, kuljettiin tiheiden asuinalueiden läpi, ym. Ja meillä oli tosi hauskaa!
Ja nyt eksyttiin aiheesta. Mentiin yhden aikoihin ratsastamaan koulua tuolle samaiselle kentälle, jolla sunnuntaina hypättiin. Otin Lean ja Siru Ellun, Neea liittyi taas hetken kuluttua seuraan, jälleen Ashillä.Jänis.

Tässä ja ylemmässä mulla on keskittyminen täysin ratsastuksessa, miten nii?
Kuumalla kentällä pyörimisen jälkeen lähdettiin kesän ensimmäiselle kahlausreissulle. Vesi oli melko kylmää, muttei sinne päästyä enää tuntunut siltä ja totuin siihen niin nopeasti, että lopulta kastauduin ihan kokonaan (siitä pätkää kuvien jälkeen)!

Neea ei ottanut hevosta mukaan, jonka vuoksi ratsasti välillä Lealla.


Oli ihmeellistä. Ja se oli sitten Neea joka kiljui, en tiiä miksi. :D
Lea pääsi kotiin tultuamme laitumelle, missä muut hepat jo odottivatkin. Saivat laiduntaa puoli viiteen asti.
Sain muuten pitkästä aikaa uutta videota valmiiksi. Olen tehnyt muutaman videon, mutten yhtäkään loppuun asti, mutta tämän videon musa inspasi ja WMM toimi hyvin, joten enjoy!


Vielä yksi juttu:

 Mainostan Kht Passionin Jallan järjestämää Nettisivukilpailua. Lisää infoa hänen blogistaan, täältä, osallistumiset sieltä löytyvän "vieraskirjaan" linkin takaa. Tiivistettynä siis säännöt:
-Kilpailuun voi osallistua yhden kerran omalla blogillaan tai sivuillaan
-Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6.
-Sivujen/blogin ulkoasua ei saa muokata ennen kuin kisa on ohi
-Voittaja saa yllätyslahjan postissa

Seuraavassa postauksessa kuulettekin sitten, että miten Genin kanssa menee.

2 kommenttia: