30.6.2014

60 lukijaa; Kysymyksiin vastaukset, videoita ja kahlaamista

Herranjestas, lukijamäärä nousi viime viikon aikana viidellä, ja nyt teitä on 60! Olkoon nyt tämä viime yönä lataamani kysymyspostaus erikoispostauksena. :) Ja kiitos!


Viime viikon aikana en ole juurikaan kuvannut ratsastamista, muuta kuin videoiden merkeissä, mutta ratsastellut olen melko paljon Sirun palattua Espanjasta. Lauantaina esimerkiksi oltiin kahlaamassa lammella, kun oli melko lämmintä. Minun heppanani toimi Blue, joka pääsi siis ensimmäistä kertaa veteen. Olin vähän varuillani, että mitäköhän siitäkin tulee, kun ruuna on muutenkin vöhön hösilö. Mutta ei, Blue innostui vedestä niin paljon, että hyvä kun ei mennyt uimaan (jätin juu tällä kertaa kastautumiset väliin :D)! Vesi oli huomattavasti noussut aiemmalta kerralta, joten nyt ei tarvinnut mennä edes pitkälle ollakseen syvällä.
Vesi oli myös hyytävän kylmää, ainakin Sirun mielestä, jonka vuoksi suurin osa kuvista on minua ja Blueta. Oli se vesi kyllä vähän viileää, mutta virkistävää.

Sunnuntaina käytiin Sirun kanssa maastossa Ellulla ja Leolla. Otin tuolloin melkein pelkästään videoita, mitä nyt pari hassua epäonnistunutta kuvaa napsittiin joissain kohdissa. Sain myös jonkun päähänpiston ja laukkasin Leon kanssa lätäköistä, koska "Se on nii houkuttelevan näköstä". Kengät ei edes kastuneet, vaikka tosin ne olivat jo märät. Kuviksi sitä en saanut, mutta videolle kylläkin, ja löytyykin yhdestä alempana olevista videoista, jos teitä kiinnostaa nähdä kuinka kuravesi roiskuu.
Sain vihdoin tehtyä ensimmäisen äänivideoni! Pääosissa Siru ja minä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka se olisikin voinut olla pidempi, mutta ei makeaa mahan täydeltä. ;)

Sain myös intoa tehdä Sirusta ja hänen hepoistaan videon. Alkuperäinen idea oli tehdä Sirusta ja Acesta, mutta materiaalia ei ollut tarpeeksi.

Tämä viime yönä aloittamani ja lopettamani video on omaan makuuni tosi kiva, vaikka töksähtääkin lopussa. Mulla on kauan ollut tähän biisiin video tekeillä, hevosvideo tosin, joten nyt ajattelin tehdä siihen uudelleen videon, mutta kepparipätkistä, kun kivoja klippejä on kertynyt.

Suosikkivideonne?

8 kommenttia:

 1. Kaikki oli kivoja! Olet ihan super hyvä tekee videoita. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi kivoja videoita. Viimeinen oli kuitenkin se kaikista ihanin.

  VastaaPoista
 3. Uu-uu hienoja videoita! Itse en ole jaksanut tapella wmm:n kanssa pitkään aikaan... Ja ooh olis hienoa päästä sinne kisoihin tai tavata joskus muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En mäkään sitä kohta enää kestä, Gigantissa olis aika halvalla Pinnacle studio 17... ;D
   Olis juu tosi hienoa nähdä joskus!

   Poista
 4. Jensku30.6.14

  Oikeastaan kaikki videot oli kivoja, mutta ehkä suosikiks nousi toi vimppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimeinen näyttää olevan monen suosikki :)

   Poista