28.6.2014

Kuvahaaste

Te, jotka luette blogia Voitto Kotiin, tiedätte Tiian tekemästä kuvahaasteesta. Itse tein sen toiseen blogiini, mutta haluan tehdä sen myös tänne, sillä kepparipuolella mulla on kuvat kaikista kategorioista. Jos itsekin haluatte tehdä, käykää lukemassa ohjeet tuosta yläpuolella olvesta linkistä. :) Ideana on kuitenkin laittaa lempikuva jokaisesta Tiian antamasta aiheesta.

LEMPPARI...

...ESTEKUVA
Tämä on ehkä yksi ainoista estekuvista, joissa olen saanut napattua kuvan juuri silloin, kun ratsastaja on esteen päällä. Kuva näyttää myös vauhdikkaalta ja Neea jopa myötää ohjista. Muuten tosi kiva kuva, mutta kun se on palanut puhki, enkä saanut asiaa mitenkään korjattua.

Tässäkin kuvassa olen saanut kuvan silloin, knu ratsastaja on esteen päällä. En edes tiedä miksi tykkään tästä, ehkä samoista syistö kuin ylemmästäkin? Acesta on tosi vaikea saada onnistuneita hyppykuvia, joten ehkä myös siksi. Rakeilua ja jalan epätarkkuutta lukuun ottamatta kuva on tosi kiva.

...KOULUKUVA
Vaikka Lea onkin epätarkka, on tämä silti yksi lempikuvistani. Tausta on rauhallinen, mulla on siedettävä ilme, eikä jalat ole tärähtäneet.

...YHTEISKUVA
Tämä oli yksi harvoista, joita löysin. Tykkään, miten minä ja Leo sovitaan väreiltämme yhteen sekä toistemme, että taustan kanssa.
...KISAKUVA
Ehdottomasti lempparini! Kuvasta välittyy iloinen fiilis, eikä mikään olekaan kisoissa iloisempaa, kuin sijoittuminen, eikö? Muistan yhä, mille tässä kuvassa naureskeltiin; pään kokoisille ruusukkeille, katsokaa nyt Rokkia! :D

...MAASTOESTEKUVA
Tietysti lempparini, sillä tämä on ainoa kunnolla onnistunut, tai ainakin vähiten tärähtänyt/rakeentunut. Mulla on keskittynyt ilme ja Blue hyppää nätisti.

...TIPPUMISKUVA
Tämä on ehdottomasti hauskin tippumiskuva, joka mulla on!

Tästä kuvasta on jo aikaa, mutta hauska tämäkin. Vieläpä itselaukaisimella ja silti näin hyvä tilannekuva. :D

...KUVA, JOHON LIITTYY HYVIÄ MUISTOJA
Sirun mökiltä. Oltiin viimeistä päivää siellä ja meillä oli ollut tosi hauskat viisi päivää siellä! Oltiin maastoiltu paljon, uitu, pelattu Fast Ballia, johon oltiin kaikki ihan koukussa ja uitu hyisessä vedessä. Tässä kuvassa oltiin kokoamassa tuoleista ja haravoista esteitä mökin pihalle, että päästäisiin hyppäämään. :)

...ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEPAN KANSSA
Tedi on oma ja lempparihevonen, joten kuva siitä ja minusta. Tämä ei ole ihan ensimmäinen kuva, mutta niitä ensimmäisiä. Tedillä oli nuo kamalan rumat kangassuitset vielä ja olympiat, jotka ovat kyllä ihan liian kovat Tedin suuhun. Onnekseen sillä ei ole nyt kuolaimia ollenkaan. Kuvassa oltiin Neean ja Inkan (jo lopettanut) kanssa eräällä pienellä pellolla vetämässä pulkkaa ja muuten vaan ratsastamassa.

PARAS KESÄKUVA
Kuvasta välittyy selkeä kesäfiilis; roiskuva vesi, aurinko paistaa ja Neealla on hauskaa.

PARAS TALVIKUVA
Minä ja Atte. Tämä kuva on vuoden 2013 talvelta, kun oltiin Aten kanssa hyppäämässä. Kuva on tosi onnistunut, kun otetaan huomioon, että otin sen vanhalla digikamerallani ja itselaukaisimella. Kuvassa on kiva talvinen tunnelma ja voi vitsi, tota lunta oli paljon! Tulisipa sitä ensi talvena yhtä paljon, viime talvi kun jäi vähälumiseksi...

Tässä kuvassa välittyy talvinen tunnelma tosi hyvin; alkaa jo hämärtää, tietysti paljon lunta maassa ja minulla ja Rontilla hauskaa.

TUNNELMALLISIN KUVA
Tämä tuli heti mieleen. Kuvassa on sellainen rauhallinen tunnelma ja maisemakin on ihan hieno, vaikkakin vähän kurainen.

Mitä piditte?
Aiotteko itsekin tehdä tämän/oletteko jo tehneet?
p.s. seuratkaa yt-kanavaani, sillä paikkoin on tulossa pari uutta videota ;)

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Muuten, katso sun sähköposti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävinkin jo vastaamassa.. :)

   Poista
 2. Tuli just mieleen, miksi keppihevosblogeissa ei pyöri mitään tuollaisia haasteita? Paitsi ne faktahaasteet. Hevos- ja lifestylepuolella on jos jonkinmoista, täytyisikö jotain keksiä meillekin? Tuli vain tämmöinen idea, koska tykkään lueskella sen tyyppisiä postauksia :D Vois koittaa kehitellä jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppariblogien puolella ei juu ole melkein yhtään haasteita. Faktahaasteiden lisäksi muistan vain Mysterin aloittaman Oma Huone -haasteen.
   Voisin itsekin kokeilla keksiä joitain haasteita, hieno idea!

   Poista