1.6.2014

Kesäloman ensimmäisiä ratsasteluja

Vihdoin! Vihdoin on loma! :) 10 viikkoa, eikä tarvitse edes ajatella koulua. Todistukseen olen ihan tyytyväinen, vaikka enkku laskikin 8, mutta matikka nousi 8 ja kuvis 10. Keskiarvo oli 7.6.
Nyt, kun on kaksi kuukautta aikaa liikuttaa keppareita ja hommailla niiden kanssa, saatte (toivottavasti) enemmän postauksia lyhyemmillä aikaväleillä. En kuitenkaan lupaa mitään, oon vähän laiska ratsastamaan kesällä, kun on kuuma.

Lauantaina alkuillasta mentiin Sirun kanssa kesäloman ekalle ratsastukselle, hyppimään. Sirulla oli Demo ja minulla Crys, jolla energiaa riitti. Se ei ole koskaan mulla ollessaan ollut niin nopeasti kuumuva ja vaikea hallita. Toisaalta asiaan varmasti vaikuttaa se, ettei tamma ollut hetkeen saanut kunnon liikuntaa.
Kasattiin neljän esteen rata sorakentälle, korkeutena oli koko ajan 50-60 cm.

Kameralle pitää poseerata kesken hypynkin...
1. kielto.
2. kielto.

3. kielto.


Sunnuntaina hepat pääsivät laitumelle aamupäivällä. Kokeilin myös Neean issikkaa, Nallea. Ponilla oli paljon energiaa, koska Neeaa ei se enää kiinnosta, mutta rauhoittui nopeasti. Aluksi mentiin paljon kaikkia askellajeja läpi, tölttäämään en sitä tosin saanut. Sen jälkeen hypättiin kahta estettä. Pari kieltoa tuli, kun säädin askeleiden kanssa.
Käytiin vielä illalla Sirun kanssa reippaalla maastolenkillä Tedin ja Fetchan kanssa, muttei kuvattu. Ei se kamera kyllä siinä vauhdissa olisi edes pysynyt mukana...

Hyvää kesälomaa niille, joilla se alkoi!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1.6.14

  Kiva postaus, ja hyvää kesälomaa myös sinulle :) ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää kesälomaa sullekki ja todella kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
 3. Aaaw, ihanii kuvii :3 Ja hyvää kesää sullekki ;)

  - KitKatPoni

  VastaaPoista