13.8.2015

Tahmea estetreeni ++muutama kuva kisoista!


Ensimmäinen koulupäivä selätetty - 189 vielä jäljellä. No ei nyt niin negatiivisiksi aleta, oli mulla ihan mukava päivä. Näin luokkakavereita ja tutustuin meidän uuteen luokanvalvojaan, jota kohtaan olin kesän aikana asettanut typeriä ennakkoluuloja, kun olin niin kettuuntunut luokanvalvojan vaihtumisesta, mutta hän osoittautui tosi mukavaksi ja hauskaksi.
Myöhemmin iltapäivällä kävin ottamassa Leon kanssa pikkupomput sivupihan kentällä, jota olen vain kerran aiemmin tainnut käyttää. Se on vähän hassun muotoinen joten siinä on vaikea hahmottaa kentän muotoa, mutta hyppäämiseen se soveltui mainiosti tosi pehmeän pohjan takia.Kauheen pelottava pressu.
Leo oli tosi tahmea ja laiska, sitä sai vähän väliä olla patistelemassa eteenpäin. Laukassakaan ei meinannut innostua, yleensä tää poni kiitää kun formula! Hypyt meni hyvin, selvittiin vain yhdellä pudotuksella ja kiellon seurauksena hypättiin paikoiltaan kun vähän komensin (ja sen jälkeen oltiin lentää nurin). 80 cm meni aikamoisella tyylillä, en osaa hypätä farkkujen kanssa..

Nauttikaa kuvien laadusta.
Leksan mielipide kun pyysin reippaampaa ravia.
Ja sen jälkeen pieni pyrähdys.
Oli melko kuuma niin en kauaa jaksanut loikkia, mutta hypättiin kolmella esteellä neljän esteen rataa. Ensin pysty, sen jälkeen sarja jonka jälkeen taas sama pysty eri suunnasta.
Kahdeksankymppisiä otin videolle, joten saatte vain matalemmista kuvia. Katsotaan jos vielä huomenna jaksaisin treenata kevyesti Crysillä ja Raphilla, kun Niittyjoki on jo ylihuomenna.. Ja se kyyti, edelleenkään, ei ole varmaa, mutta todennäköisesti sen saan. Jos en niin pyörä on keksitty, jos nyt oikeasti jaksan kisojen takia polkea yli 20 km ja takaisin.. Ei se kyllä sinänsä paha olisi, mutta en sitten tiedä.
Ja vielä tähän loppuun haluan änkeä pari kuvaa heinäkuussa olleista ECP&CRBeventingistä. Mulla kun ei ollut yhtään kuvia musta ja Crysistä joita olisin voinut kuulumispostaukseen laittaa, niin saatte niitä hiukan jälkijunassa, kun Maikken linkkasi kuvagallerian blogissaan. Kuvista siis kiitos hänelle!

Mun ehdoton lempparikuva!


Etuosakäännöstä
Huomaa kyllä laatueron mun kämäseen videokameraan verrattuna.. Ehkä mäkin vielä jossain vaiheessa sen järkkärin hommaan, jos vaan saan hommattua rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti