12.8.2015

Hiukan tulevasta syksystäSe alkaisi olla lomat lusittu, mulla alkaa koulu huomenna. Aloitan siis ysin, peruskoulun viimeisen luokan ja kyllä, mulla on pienet paineet hyvistä numeroista ja siitä, että mihin meinaan lähteä ysin jälkeen.
Kuten varmasti monilla, myös mulla koulu tulee viemään palasen vapaa-ajasta ja se tulee varmasti näkymään keppareiden parissa. En kuitenkaan tällä kertaa aio lopettaa, vaan pyrin jatkamaan tätä harrastusta niin aktiivisesti kuin suinkin ehdin ja jaksan, joten en ole häipymässä mihinkään.

Kuvailin tässä yksi päivä Leaa ja Raphia
Mulla on ekassa jaksossa suht. kevyet päivät, tai ainakin lyhyet. Meidän kouluun päätettiin ottaa 75 minuutin pituiset tunnit, jonka vuoksi päivät ovat kaikissa jaksoisssa melko lyhyitä. Esimerkiksi tässä jaksossa maanantai mulla on 8.15.-12.45. eikä mulla ole ollenkaan kolmen tai neljän päiviä. Aikaa siis jää keppareille, mutta myös oikeat hevoset vie aikaa ja jaksamusta.

Blogi tulee siis hiljentymään (ihan ku se ei jo olisi hiljainen..), mutta yritän ainakin sen kerran kuussa postata, toivottavasti enemmänkin. @kht_fourways Instaani tulee varmasti enemmän päivittelyä, kannattaa seurata jos et jo.
Niin ja ensi lauantaina mut todennäköisesti bongaa Niittyjoen syyskisoista, vaikkei se kyyti olekaan vieläkään aivan varma.. Ja syyskuussa tapaan kaikkien JV&VH leiriläisten kanssa, kun eräs heidän kakkosleirillään ollut (jolla mä en ollut)  järkkää meille leireillä olleille leirin tosi lähellä mua, viereisessä kunnassa! Eli näistä ainakin on postaukset sitten tulossa.

Millä mielellä aloitatte tulevan kouluvuoden?

5 kommenttia:

 1. No ihan ok mielin, vaikka eihän se vielä ihan maistu. Jotenkin tämä kesä tuntui erityisen lyhyeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä että loma tuntui lentävän kuin siivillä!

   Poista
 2. Inhottaa, stressaa ja en halua.. Ja jännittää>.<

  VastaaPoista
 3. Joo, loma meni nopeesti ohi! Itse aloitin yläkoulun (7lk) tänään, ja eipä tässä mitään. Vielä ei koulu paina, mutta odotetaanpas muutama kuukausi, niin odotellaan jo sitä seuraavaa kesälomaa! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvillä mielin lähden kouluun, (tai, no, lähdin, koska koulu alko eilen :D) totta kai kesäloma ois voinu olla pidempiki mutta ihan OK fiilikset :)

  VastaaPoista