9.8.2015

Aamuvirkku estetreenaaja


Eilen valitin JV&VH leiriläisten Whatsapp-ryhmässä siitä, kuinka kuuma päivällä on treenailla ja heitin idean että pitää varmaan mennä aikasin aamulla treenaamaan. Tää meni siihen että neljä muutakin innostuivat ajatuksesta herätä kuudelta ja mennä ulos treenaamaan. :D Seuraavana aamuna oltiin kaikki paitsi yksi (nukkui niin sikeästi ettei herännyt herätykseen) kuuden aikaan hereillä ja puoli seitsemän aikaa jokainen oli pihallaan laittelemassa yhdessä suunniteltua tehtävää kentälle.Itse treenailin Raphin kanssa, sillä Niittyjoen syyskisoihin on alle viikko (eikä mun kyyti oo vieläkää täysin varma..) ja olen hypännyt Raphilla vain kerran. Poni oli innoissaan kun pääsi viileään, valkenevaan aamuun hyppäämään ja mäkin olin tyytyväinen viileään keliin. Aurinkokaan ei ollut vielä alkuverkatessa noussut puiden takaa, mutta kyllä se treenin edetessä sieltä alkoi pilkistää. Kuvat eivät aluksi meinanneet huonon valon vuoksi onnistua, ensin oli liian huono valo, seuraavaksi aurinko paistoi liian kirkkaasti, tai tätä mieltä mun kamera oli.

Raph oli reippaalla päällä, kuten aina, muttei kuumunut ollenkaan mikä tuli pienenä yllätyksenä, kyseessä oli kumminkin esteiden hyppimistä. :D Ehkä poni oli vain vähän unenpöpperössä.


Alkoi olla jo aika lämmin, vaikka kello vasta melkein puoli kahdeksan.
Rata oli helppo kolmen esteen rata, jonka pystyi ratsastamaan molemmista suunnista. Hiukan hankala selittää, mutta siinä piti keskittyä paljon käännöksiin ja suoristuksiin, mitkä meni Raphilta hyvin. Oikeastaan voisin piirtää teille ratapiirroksen, valmistautukaa Paint-laatuun.


Poni lähti hiukan rynnimään esteen jälkeen..

Joku ihme auringonsäde pilasi kivan kuvan :(
Laatuja vaan teillekin, mutta tää oli ainoa kiva ravikuva.

Vaikka askeleet eivät sopineetkaan, on silti ihme että Raph kielsi, koska yleensä se loikkaa askeleista huolimatta - siinä ponnistusvaiheessahan voi aina ottaa puolikkaan askeleen!
Treenin lopuksi kävin vähän tiellä kävelemässä ja läheisellä polulla kuvailemassa. Aika jännää, että toi polku on aina ollut tossa ja käytän sitä tosi usein, mutten ikinä ole jäänyt kuvaamaan siihen mitään. :D

Tätä vois joskus käyttää bannerissa..


Oli kyllä tosi pirteä olo tän treenin jälkeen, hyvä tapa karistaa uni silmistä! Nyt pitäis keksiä tekemistä koko loppupäiväksi, kello oli lopettaessani vasta kahdeksan, koko päivä vielä aikaa tehdä kaikkea.. :D

Oletteko te joskus heränneet tosi aikaisin ihan vaan ratsastaaksenne kepparilla?

6 kommenttia:

 1. Kerran heräsin jossain seittemän maissa ja lähdin aamumaastoon. :D On muuten kiva tunne et sit on vielä koko päivä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkii oon joskus pari vuotta sitte syksyllä käyny joskus seittemält aamumaastos, mut oli nii pimeetä et alko pelottaa :D Ja jep!

   Poista
 2. Minä, hehe, en ainakaan aamulla treenaillut samaa *miksei emojeita saa näihin kommentteihin D: voit kuitenkin kuvitella tohon hyvän emojin ;'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *sieluton kieltä näyttävä emoji*, eikö tuo olisi aika hyvä *aurinkolasiemoji*

   Poista
 3. Jensku10.8.15

  Kiva postaus!
  Mäki oon joskus yrittäny herätä aikasin treenaamaan, mut eihän siitä mitään tullut.. :D Harmi kun loma on jo ihan loppu, olis voinnu vielä yrittää :[ No, onneks viikonloput on keksitty! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun on onneksi helppo herätä aikaisin, jos mä olen niin pättänyt :D Onhan se vähän tylsää, että loma loppuu, mutta itse ainakin olen suunnitellut meneväni toisinaan kouluaamuinakin ratsastelemaan, koska jos koulu alkaa vaikka vasta kymmeneltä niin siinä ehtii ihan hyvin. :)

   Poista