3.8.2015

Niin paljon kerrottavaa osa 1.


Hei vaan tälleen pitkästä aikaa! Tajusin tässä pari päivää sitten, että mun koneen kirjanmerkit toimii jotenkuten ja kiitän vuolaasti itseäni siitä, että laitoin silloin aikoinani Bloggerin siihen! Nyt voin ainakin toistaiseksi jatkaa bloggaamista, ellei kirjanmerkitkin lakkaa toimimasta.
Oon ollut siis kuukauden kertomatta kuulumisia, ja niitä on niin paljon että mun on pakko kirjoittaa niistä kahdessa osassa, muuten tästä tulisi jättipostaus.

Tää on kyllä tarkka ja terävä kuva, mutta ei näköjään Bloggerin mielestä..


Tässä minä ja Maija, joka on mun uusi lempihevonen Sailalta.


Heinäkuun 12.-16. päivä olin taas jälleen leirillä Sailan tallilla. Tää kun ei oo heppablogi ni en ala kovin pitkää kertomusta raapustamaan, mutta oli aivan mahtava leiri! Ihastuin kahteen uuteen hevostuttavuuteen, trakehnerruuna Eetuun ja suokkitamma Maijaan, jonka kanssa oltiin toisia leirikisoissa. Tutustuin siellä myös muihinkin keppariharrastajiin. Oon ollut Sailalla monella leirillä, mutta tää oli kaikista parhain!


Koko heinäkuun oon ollut tosi aktiivinen keppareiden parissa, minkä vuoksi onkin harmi ettei netti ole toiminut. Instagramia (kht_fourways) olen kuitenkin päivitellyt senkin edestä.
Pari päivää leirin jälkeen sain valmiiksi uuden hevosen, pystyharjaisen tilasto-orin, FS Smokescreenin eli Smokeyn. Kuvaa mulla ei siitä ikävä kyllä nyt tässä koneella ole ja se nököttää tossa pöydällä ilman keppiä. Jaa miksi? Koska se ei loppujen lopuksi ollutkaan niin kiva hevonen, en osannut kehittää sille kivaa luonnetta jonka vuoksi se jäi luonteettomaksi peruspolleksi, jotka eivät mulla nappaa. Näinollen se menee tämän viikon aikana Instagramiin myyntiin muutaman muun hevosen kanssa.


Smokeyn lisäksi melkein kaikki muut myytävät ovat tiedottomia, myyntiä varten valmistettuja polleja, paitsi yksi, joka ikävä kyllä on tallin pitkäaikainen asukki, Blue. Olen miettinyt ja harkinnut tätä päätöstä jonkin aikaa ja tullut siihen tulokseen, että ruuna ansaitsee aktiivisemman kodin. Se ei ole nyt kesällä saanut melkein ollenkaan liikuntaa, koska se ei vaan enää nappaa mulla. Hiukan haikein mielin sen myyn, mutta valitsen kodin sille todella tarkkaan, kelle tahansa en sitä myy.

Seuraavan osan yritän saada kirjoitettua tässä lähipäivinä.
Kiva päästä taas kirjoittamaan!


4 kommenttia:

 1. Jensku3.8.15

  Kiva kun postasit taas! Ihania kuvia leiriltä, niin kesäisiä :) Suosiko säät? Voi Blue, ikävä tulee ruudun takaakin :( Mutta luotan siihen, että valitset tarkkaan millaiseen kotiin herra pääsee, ja ymmärtäähän sen, että aina kaikkia heppoja ei halua/jaksa/ehdi liikuttaa. Joskus joutuu luopua, ja onhan Blue ollutkin sulla jo aika pitkään :') Toivottavasti part two tulee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät suosi tosi hyvin, ei ollut yhtään liian kuuma muttei liian kylmäkään. Leirikisojen aikans tosin saatiin ukkoskuuro niskaamme.. Mullekin tulee ikävä Bluea, jos se nyt menee edes myydyksi. Mutta se vaan ansaitsee parempaa :) Kakkososan olen jo kirjoittanut, julkaisen varmaankin jo huomenna!

   Poista
 2. Anonyymi3.8.15

  Laita myös foorumille heposia myyntiin!!! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi niistä on jo foorumilla myynnissä, mutta eivät ole menneet kaupaksi (kuten ei mun hepat jostain syystä yleensäkään forkalla mene) jonka vuoksi laitan Instaan, mutta jos eivät siellä mene niin voin laittaa loputkin foorumille :)

   Poista