18.6.2015

Kesäisiä varustekuvia

Moikka! Oon viime aikoina ollu tosi ahkera heppojen varusteiden suhteen, melkein kaikki hepat on meinaan saanut uusia varusteita. Instan puolelle olen laitellutkin niistä kuvia, mutta tottakai tännekin on hyvä laittaa, kun kaikki eivät käytä Instaa ja että blogi pysyy hengissä.Vihdoin tein minäkin High jumpit, niitä kun tuntuu olevan jokaisella. Leo kaipailikin uusia suitsia, joten nyt olisi. Lisäksi se sai uudet kuolaimet, suorat kumikuolaimet d-kuolainrenkailla. Suuosa on tehty Fimo-massasta.
Aatulla on ollut nämä ruskeat englantilaiset perus nivelillä jo jonkin aikaa, en vain ole esitellyt niitä vielä. Kokeilin tehdä hiukan erilaisemman turparemmin kuin yleensä ja sain aikaan tuollaisen kivan pyöreähkön.


Lisäksi Aatulla on toiset enkkusuitset Kimblewick -kuolaimilla. Kuvassa ei näy, mutta kuolaimeen kuuluu myös ketju. Näitä käytän Aatulla maastossa, jotta vähän löytyisi jarrut paremmin, sillä kun on tapana välillä kuskailla..Lean vanhat suitset saivat vähän uutta ulkonäköä. Lisäsin turparemmiin tuollaisen kivan karvapehmusteen, joka on vielä ihan Lean väriäkin ja otsapantaakin muokkasin hiukan. Leallakin on Fimokuolaimet, nivelkuolaimet päällystettynä sinisellä Fimolla.
Crysin suitset tein jo leirillä, mutta kotona lisäsin niihin kankikuolaimet ja bridongin. Näistä tuli oikein kivat ja tammaa on tosi mukava ratsastaa näillä.Tedi ja Blue ei nyt saanut uusia varusteita, mutta otin niistäkin yhdet kuvat. Tai no, Tedille tein joskus keväämmällä uuden riimun, mutten siitä tajunnut ottaa kuvaa.Lempparisuitsenne ylläolevista?

10 kommenttia:

 1. Noi high jumpit on kyllä suosikit näistä, tosi kivannäköiset c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin ne on aika kivat :)

   Poista
 2. High Jumpit olivat mieleståni kivoimmat! Tykkäsin kovasti myös Lean "uusituista" suitsista! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Lean suitset on ehkä mun omat suosikit :)

   Poista
 3. Crysin vika ja tokavika :3

  VastaaPoista
 4. Kaikki olivat kivoja! :)

  VastaaPoista
 5. Pysyykö nuo tölkkisoljet hyvin kiinni? Tarkoitan, että avautuuko esim. turparemmi helpommin kuin oikean soljen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nahkapala ei ole liian ohut, niin pysyy tosi hyvin kiinni. Itse oikeastaan tykkään enemmän näistä tölkinkorkeista, niitä on helppo säätää ilman että tarvitsee tehdä reikiä. :)

   Poista