7.6.2015

Suokkiputte
Moikka! Mainitsinkin tässä postauksessa että Freyrin tiedot ja ulkonäkö menee vaihtoon. Ulkonäköä tosin muutin vaan vaihtamalla pään merkit laukkiin, mutta nimi ja rotu vaihtuivat. Nykyään tämä polle on nimeltään Fourwaysin Autsaideri, tuttavallisemmin Aatu ja rodultaan mikäs muukaan kuin suomenhevonen.

Olen todella pitkään halunnut suomenhevosta talliin, mutten koskaan ole onnistunut tekemään tarpeeksi suokilta näyttävää hevosta. Nyt Aatun tietoja miettiessäni keksin, että sehän on ilmiselvä suomenpolle, joten rotua ei kauaa tarvinnut miettiä ja olen kyllä todella mielissäni että Fourways sai ekan suokkinsa. Nimen kanssa oli hiukan hankaluuksia, sillä oon tosi huono keksimään kivoja suomalaisia nimiä. Hain netistä kaikennäköisiä slangisanoja, koska niistä saa yleensä kivoja nimiä ja 'outsider' tuli heti vastaan ja se kun äännetään autsaider niin nimi oli siinä. :D


Eilen, lauantaina, ratsastin Aatulla Sirun takapihalla. Siru olisi myös tullut varmasti ratsastelemaan mun kanssa, mutta hänen heppansa olivat lukkojen takana tallissaan ja avain hänen vanhempiensa mukana, jotka ovat reissussa. Näin ollen hän sitten vaan kuvaili mua ja kivoja kuvia tulikin!

Riemu repesi kun päästiin isolle nurmialueelle hölköttelemään
Tässä Aatu taitaa pohtia seuraavia akrobatiatemppuja
Ei yhtää palanu puhki tai mitää..

Huomenna onkin jo lähtö Kht Valkoharjan & Kht Jevtselin leirille..! Oon ihan hirveen innoissani tästä enkä millään jaksais odottaa että pääsen matkaan. Kaikki muutkin leiriläiset tuntuu olevan vähintään yhtä innoissaan ja vetäjät kauhuissaan, ainakin meidän wappiryhmän perusteella, haha :D Seuraava postaus tuleekin sitten leirin jälkeen, mutta Instaa päivittelen varmasti leirinkin aikana, @kht_fourways.

Pakkailut hyvässä vauhdissa.. Sain kaikki omat tavarani mahtumaan tuohon yhteen kassiin, ennennäkemätöntä!
Mitä mieltä olette Aatusta? Onko teilläkin joku rotu, jonka kovasti haluaisitte talliinne?

3 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva kokonimi Aatulla, sopii mainiosti :3 Itelläki tuo suomiputte kiinnostais, haluisin sellasen omaan talliin mutta tekemäni hevoset on aina ihan liian ponimaisia... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla kaikki tekemäni hepat on niin siroja ni ei oikein suokkia saa, mutta Aatusta tuli ihan selvä suokki :D tai, issikkahan se aluksi oli..

   Poista
 2. Vielä muutama tunti, niin nähdään :333 :D

  VastaaPoista