1.6.2015

Kesän ensimmäinen ratsastus & prinsessaulkoasu

Tiiättekö sen tunteen, kun olette ottaneet kuvia ja ne näyttää kameran näytöltä ihan hyviltä, mutta sitten lataatte ne koneelle ja ne onkin tärähtäneitä tai muuten vaan huonolaatuisia? Koin meinaan juuri sen tunteen. Sain onneksi ne jotenkuten pelastettua muokatessa. Kuvat on muuten muokattu normaalia erilaisemmalla tavalla, mitä tykkäätte?


Torstaista eiliseen iltaan saakka mulla oli joku ihme tauti, oksetti/kuvotti jatkuvasti, mutten kertaakaan onneksi oksentanut. En siis muutamaan päivään ole jaksanut mennä ratsastamaan, mutta tänään uhmasin melko voimakasta tuulta ja pikkuista kesäsadetta ja menin talliin varustamaan Leksan.Leo oli tuulen takia vähän levottomalla tuulella, mutta keskittyi silti hyvin. Aluksi hioin käyntiä ja asetuksia ympyrällä aika paljon, sillä ne kaipaavat harjoittelua. Oon tosi tyytyväinen mun raviin, mutta käynti ja laukka ovat välillä vähän epäpuhtaita enkä muutenkaan oikein tykkää niistä, käynnistä varsinkaan.

Tein siis aluksi pitkien sivujen puoliväliin isot voltit ja myöhemmin lisäsin tehtävään vielä pysähdykset ja peruutukset lyhyille sivuille. Leo keskittyi pysähdyksiin tosi hyvin, mutta volteilla asetus ei meinannut millään mennä läpi.Tässä taitaa olla kuopimishetki menossa.
Tehtiin käyntitehtävää ensin molempiin suuntiin ja otettiin sitten pari kierrosta ravia pääty-ympyröiden kera, jonka jälkeen siirryttiin laukkatehtäviin. Ensin laukkasin pari kierrosta, jonka jälkeen otin mukaan pysähdykset. Leo pysähtyi hienosti suoraan laukasta ja nosti heti pysähdyksestä laukan. Se tosin innostui laukasta niin, ettei se pysähdyksissä olisi halunnut seistä paikoillaan ja pari pukkiakin lensi. Loppua kohden se kuitenkin rauhottui ja saatiin hyviä pysähdyksiä ja nostoja, joihin oli hyvä lopettaa.

Poni malttamattomana nostaa laukkaa.

Sitten toiseen aiheeseen, jonka jo varmasti huomasittekin, meinaan uusi ulkoasu. Tää värimaailma on ehkä pikkusen erilaisempi kuin mihin ollaan tässä blogissa totuttu.. :D Mutta, halusin hiukan uutta ilmettä ja tuota banneria tehdessäni pisti silmään tuo mun kauluspaitani, siinä on pinkkiä ja liilaa. Siitä sitten sain idean violetin sävyiseen ulkoasuun. Pari juttua häiritsee itseäni ja en ole yhtään tämän värin ystävä, mutta muuten tää on ihan kiva. Katsotaan kauan kestän tätä.. :D Mitä te olette mieltä?Hyvää kesää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia tuli! (: Ootko tekemässä myyntiin lähiaikoina hevosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama myyntihevonen on suunnitteilla, katsotaan milloin saan aikaiseksi toteuttaa ne :)

   Poista
 2. Kiva postaus, taas kerran! :D Ulkoasu on kyl aika rinsessa, mutta oikeastaan tykkään väreistä tosi paljon :3 Banneri varsinkin on kiva, mukavan yksinkertainen ja selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämmästelen vieläkin miten ihmeessä päädyin tähän, mutta onhan tää kivaa vaihtelua :D Banneri vaan kaipaisi vielä jotain ainakin mun mielestä.

   Poista