14.6.2015

Puomeja Tedillä & maasto Aatulla

Moikka! Nyt on taas leirin jälkeen palattu normaaliin arkeen ja tänään, oikeastaan jo eilen sillä kirjoitan tätä kahdelta yöllä, ratsastin jopa kaksi hevosta. Ensin Tedillä puomeja ja myöhemmin Aatulla pidempi maasto.

Vissiin vähän leikkauksen tarpeessa?
Alunperin mun oli tarkoitus hypätä Tedillä kahden esteen sarjaa kokorataleikkaalla, mutta esteet kaatuilivat koko ajan tuulen takia. Kantelin siinä sitten kiviä niiden tueksi ja kun olin aivan varma, että ne pysyvät pystyssä, menin kameran taakse aikomuksenani ottaa kuva tehtävästä, MUTTA kuinkas sitten kävikään..


Kirosin nuo esteet sitten kuuseen ja kannoin ne pois. En jaksanut kuitenkaan hirveämmin koulua alkaa vääntää, joten laitoin pari maapuomia yhdelle sivulle. Päätin myös tällä kertaa ratsastaa vain puolella kenttää.Paita liehuu
Tedi oli oikein kiva ja innoissaan. Se yritti täysillä, kuten yleensä aina ja nosteli kunnolla jalkoja ettei vaan osuisi puomiin. Tykkään niin paljon Tedistä silloin kun se on yritteliäällä päällä. Ratsastin melko vähän aikaa ja kevyesti tällä kertaa, kun tiesin että illemmalla olisi luvassa vielä pitkä maasto.

Saatte tyytyä screenshotteihin videoilta kun en jaksanut erikseen alkaa ottaa kuvia. Koittakaa kestää laatu..
 Mun tehtävänä on ens viikon loppuun asti käydä tallilla ruokkimassa omistajan kissoja, kun omistaja on reissussa. Perjantai-lauantai välisenä yönä jossain nukahtamisen rajamailla sain upean idean, että lähtisin jollain kepuista tarpomaan tallille ja takasin. Joskus iltapäivä viiden aikoihin lähdin sitten tällä reissulle Aatun kanssa. Pääsin myös samalla testaamaan sen uusia kuolaimia, kimblewickejä, joita aion käyttää sillä maastossa.
Ja jos joku ihmettelee, niin tallilla ei väliaikaisesti ole yhtään hevosta, joten niistä ei tarvinnut huolehtia.
Matkaa oli 4 km/suunta ja jo menomatkalla olin läkähtyä, sillä oli tosi kuuma.. Onneksi oli vesipullo mukana. Pääsin aika nopeasti tallille ja kisut ruokittuani ajattelin, että en mä ihan heti jaksa takaisin lähteä ja päätin mennä käymään "kentällä" vähän hyppäämässä.

Kotimatkalla oli jo vähän viileämpi ilma ja edettiinkin aika reippaasti. Löysin myös tosi kivan kuvauspaikan, mutta eihän ne kuvat tietenkään onnistuneet kun yksinään yrittää räpeltää jotain itselaukaisimella..
Kaahailtiin myös vähän niityllä matkan loppupuolella.Kaikenkaikkiaan tuli siis tarvottua 8 km, eihän tuo nyt niin kamalan pitkä ole ja on tullut pidempiäkin joskus vedettyä, mutta kyllä se vähän alkoi tuntua kun ei hetkeen ole pidemmillä maastoilla käynyt. :D

Mikä on pisin kepparilla kulkemanne maastolenkki?

2 kommenttia:

 1. Mukava postaus :> Sopivasti kuvia ja tekstiä!

  Jaajaa, enpä oo ikinä mitään pitkiä lenkkejä maastossa vetänyt, eikä mulla kyllä mitään hajua pisimmästä lenkistä oliskaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi minkä mä vedin on ehkä ainoa sopivan pitkä, meillä kun on vähän kehnosti maastoja.. :/

   Poista