1.7.2015

Mökkilaiffii


Moikka! Saavuttiin Sirun kanssa eilen kotiin Sirun mökiltä, jossa vietimme muutaman päivän. Mulla oli myös Leo mukana ja Sirulla Ellu ja kuvattiin aika paljon, joten pitkä postaus luvassa!

SUNNUNTAI

Saavuttiin perille joskus kuuden aikoihin illalla ja hetken lepäiltyämme lähdettiin reippaalle maastolenkille tutkimaan (melko niukkoja) maastoreitttejä. En ottanut kameraa sille lenkille mukaan, mutta palattuamme kävimme saunomassa ja uimassa ja sen jälkeen ratsastimme vähäsen nurmella. Alkoi jo hämärtää niin kuvat eivät tahtoneet oikein onnistua mutta tässä alhaalla ne mitkä jollain tapaa onnistuivat.

:'D Oisko sokerihumalaa..?


Kun kyllästyttiin ratsastamaan, mentiin laiturille ja yritettiin ottaa "artteja" kuvia. 






Illalla löhöiltiin meidän huoneessa, mä yritin ommella keskeneräistä ponia, mutten sitten jaksanut ja lopulta pelasin vaan tabletilla ja sitten käytiin nukkumaan.

Siru nukkui tuolla huoneen puolella ja mä sellaisessa ns. kolossa.

MAANANTAI



Heräsin aamulla jo seitsemän aikoihin, Siru nukkui vielä muutaman tunnin myöhempään, joten luin Hevoskuiskaajaa, leikin kännykällä, kameralla ja tabletilla ja yritin vielä vähän nukkua. Yhdeksän aikoihin kun Sirukin oli herännyt lähdettiin hänen ukin ja mummin kyydillä keskustaan ja sillä aikaa kun he kävivät ruokakaupassa, me valloitettiin Minimania. Sieltä ei kyllä löytynyt melkein mitään, joten päädyin ostamaan tarranauhaa ja ompelulankaa, joita kyllä tarviinkin. Käytiin vielä jätskillä ja mökille palattuamme lähdettiin Sirun kanssa maastoon.

Taitaa olla pukin jälkeen otettu kuva, Leo vähän innostui!





Maaston päätteeksi käytiin vielä kahlaamassa kun löydettiin hyvä kohta mistä pääsi helposti kepparin kanssa veteen.


Tää ois niin kiva jos poni näkyis kokonaan kuvassa!

Sitten päästiin uimaan. Oli tosi lämmin päivä ja vesikin oli tosi lämmintä, viihdyttiin parikin tuntia. Isojen uimarenkaiden kanssa oli kiva kellua menemään ja käytiin myös melomassa! Laitoin ihan huvikseen kameran kuvaamaan joten saatte pari screenshottia.

Siru kaatui renkaan kanssa, mulla oli ilmeisen hauskaa.


Illalla kehiteltiin muutama este ja hypeltiin niitä. Hyppelyjen lomassa tuupattiin myös vähän koulua, pistin Leon näyttämään taitojaan ja hienosti on poika kehittynyt eteenpäin! Tää ratsastus jäikin sitten reissun vikaksi ratsastukseksi, sillä seuraavana päivänä oli hiukan sateinen sää ja ainakin mä olin tosi väsynyt..






Huilitauko


Kyllä Leksa osaa!
Vielä ku Siru muistais nilkan taivutuksen ni ois kyl tosi hienon näköstä koska Sirul on nii isot liikkeet ni näyttää hyvältä lisätyis askellajeis!

Kokeilin vähän Ellua, oikein muksa poni!




Ponia vähän jänskätti toi lelukäärme tossa laiturilla.
TIISTAI

Kuten mainittu, ei me tiistaina ratsastettu yhtään. Kiteytänkin viimeisen päivän seuraavilla kuvilla. Toki me uitiin myös tottakai ;)




Illan sää oli muuten aika mielenkiintoinen. Juuri, kun oltiin lähdössä alkoi vettä sataa ihan täydeltä taivaalta (Sirulla oli sille myös toinen kuvaava nimitys joka mun tekis mieli sanoa tässä mutta se ei ehkä ole ihan sovelias tänne :D). Sitä oikeasti tuli ihan kunnolla. Matkan edetessä sadepilvet kuitenkin jäi taaksepäin ja meidän taakse avautui ihan mielettömän upea auringonlasku! Pysähdyttiin kaikki kuvaamaan sitä, oli niin hieno. Nopeasti kun vilkaisi taakseen, näytti että Lahti (oltiin menossa Lahdentietä pitkin) olis tulessa. Ja kun katsoi vasemmalle, näkyi pinkkien pilvien seassa heikko sateenkaari. Kyllä luonto on ihmeellinen, pakko sanoa.




Kiitos Sirulle oikein mukavasta reissusta!

Voi muuten olla, että postaustahti vähän hidastuu, sillä mun kone ei toimi kunnolla, joten en koko aikaa jaksa olla tappelemassa sen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti