29.9.2013

Weekend //Uusi poni ja kysymys erikoispostauksen tuloksista!

Laitan tämän heti tähän alkuun, ettei unohdu. Äänestyksen tulokset päättyivät siis näin:
MyDay kuvina:  1 ääni
10 asiaa joita ette minusta tienneet: 0 ääntä
Kuvapostaus: 1 ääni
MyDay ja kuvapostaus ovat siis tasoissa, kommentoikaa kumman haluatte! Jos haluatte, voin ehkä toteuttaa molemmat, ihan teidän päätettävissä. Teen siis jomman kumman tai molemmat näistä kun on kymmene lukijaa kasassa.
Kuvapostaus: eli siis antakaa ideoita mitä kuvaan, esim. puhelimen taustakuva, Tedin harja, yms. Mitä vaan, mutta en välttämättä kaikkia toteuta.
MyDay:  eli ihan perus juttua mun päivästä. Ja se tulisi kuvien muodossa, koska en omista videokameraa. En kuitenkaan ole varma miten tämä onnistuu, koska ajattelin, että tämän voisi tehdä koulupäivänä, enkä ole varma miten ehdin kuvaamaan.
Sitten asiaan. Perjantaina mentiin Krissen ja Sirun kanssa hyppäämään, mutta sain tosi niukasti kuvia (okei, Krissestä pelkästään). Ratsunani toimi Lea, joka hyppäsi tosi hienosti, kun ottaa huomioon, ettei esteet ole tamman lemppareita. :)

Illalla vielä muutaman tunnin maastolenkille, tällä kertaa vähän tuntemattomille poluille. Otin pari kuvaa, mutta laatu oli kamala, joten en niitä tähän lisää..
Lauantaina selailin blogin vanhoja (hyyvin vanhoja) kuvia ja sain idena alkaa muokkaamaan vanhoja heppojani. Kaivoin kaikki esille ja päätin Chasea (jotkut varmaan muistavat Chasen tästä vanhasta postauksesta) alkaa muokkailemaan. Aloitin purkamalla ponin palasiin; palat irti toisistaan ja silmät, sieraimet, korvat ja merkki irti. Seuraava vaihe oli uuden ponin piirtäminen kankaalle sekä sen leikkaaminen.

Teko sujui nopeasti hyvää musiikkia kuunnellessa.


Ponin purkamista.


Uuden ponin piirtämistä.

Seuraavaksi ompelemaan. Jouduin ompelemaan suun uudemman kerran, koska ompelin sen vahingossa niin, että se 'silkkisempi' puoli tuli ulospäin, vaikka sen olisi pitänyt olla se karvaisempi puoli. Täyttäessä ilmeni, että poni on suusta vähän vino, mutta ei se mitään, olihan se muuten suora. ;)

Pidin täyttämisen jälkeen tauon. Söin ja lähdin Sirun kanssa maastoon. Päätin vaihteen vuoksi ottaa siskoni (en tarkoita Krisseä, kutsutaan vaikka Oliviaksi, sillä se on hänen toinen nimensä) ponin, Niken, sillä Nikke on paljon rennompi ja rauhallisempi kuin valtaosa poneistani..
Ratsastettiin pellon poikki tarkoituksena mennä sen päässä olevaan metsään, mutta löysimmekin, tai oikeastaan Siru löysi meidän kaikkien pitkään himoitseman laukkasuoran! Laukkasuoria nyt on kyllä joka paikassa, mutta se oli ruohopohjainen ja sopivan pituinen, siinä ei kulkenut autoja, tms. Toisin sanoen melkeimpä täydellinen!
Tällainen suora.


Jatkoin ponin tekoa joskus seitsemän aikaan. Tein silmät, joista toinen on herasilmä, ja sieraimet, sillä Chasen silmät/sieraimet eivät oikein sopineet ja kiinnitin Chasen korvat poniin. Lopuksi vielä Chasellakin ollut pyrstötähti päähän ja vähän vaaleanpunaista turpaan sekä harja kiinni. Lopuksi vielä poni keppiin ja valmista:

Poni on siis rodultaan connemara. Nimeltään tämä ori on FS Jazztastic, toisin sanoen vaan Jazz tai Jazzy. Äännetään /Tsäss/. Idea tähän nimeen tuli tästä hauskasta Transformers-aiheisesta sarjakuvasta. :')Aloittelin illalla kutomaan Jazzylle mustaa riimua, sillä musta on orin nimikkoväri.
Sunnuntaina tein aamulla Jazzylle suitset. Omasta mielestä niistä tuli oikein kivsut, otsapanta on sellasta koristenauhaa ja ohjissa on mustaa fleeceä.
Ja Tedi muuten SKH-foorumin virallisissa näyttelyissä KUMA-arvonimen! Ponin arvonimikokoelma siis vaan kasvaa. :)
Kun sain Jazzyn suitset valmiiksi, lähdin siivoamaan tallin ja tekemään orille nimilaput. Sen jälkeen testasin vähän, että minkälainen ratsastettava Jazz on.


Juuh, oikea kierros oli Jazzylle laukassa vähän hankalampi. Jazzylla siis pitää hypätä mielellään vasemmassa laukassa, eikä asiaa auta yhtään, että vasen laukka on mun huonompi laukka..


Tällainen poni siis kokonaisuudessaan. :)
Iltapäivällä kävin Sirun kanssa maastossa Bluella ja Acella. Käytiin lenkki joka kulki puhelintornin ohi metsään, metsässä kierrettiin pieni lenkki ja takaisin tornille. Pystytettiin/poluilla oli valmiina maastoesteitä. Bluelta taisi palaa pinna Acen kanssa, sillä ruuna potkaisi Acea muutaman kerran.Tällänen viikonloppu. Mitäs mieltä muuten ootte uudesta bannerista? Se on forkan Lisan käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti