13.9.2013

Viimehetken kisavalmisteluja

Huomenna siis kohti Kht Getriseä ja Fiirakonia. :) Ja fiiliksellä "nyt mennään eikä meinata!".
Tänään, eli perjantaina tehtiin Krissen kanssa viimeisimmät valmistelut. Krisse oli jättänyt Namin ja Rokin kisakampaukset ponien päähän Niittyjoen kisojen jälkeen, joten vain mä jouduin tekemään kisaletit. Tedin leteistä tuli tosi kivat, Lean letit on vähän ehkä turhan löyhät, mut menkööt. Lea, Nami, Rokki ja Tedi pääsivät myös viettämään vapaapäivää tarhoihin, koska meillä on sellainen 'perinne' että kisoihin lähtevät hepat pääsevät aina kisoja edeltävänä päivänä tarhaan, eikä niillä enää sinä päivänä treenata.

Ylemmissä kuvissa vissiin on pari tuntematonta heppaa? ;) Krisse on TAAS ostanut lisää hevosia. Ylemässä kuvassa oleva liinakko on Hössönsössö, eli Hössö, jonka Krisse vaihtoi Ressuun. Suokkiori siis. Alemmassa kuvassa shettistamma Hertta Baby, eli Hertta. :) Kumpikaan näistä ei ole lähdössä kisoihin, vietiin vaan tarhaan tutustumaan noihin ketkä on lähdössä kisaamaan.
Ja sitten vielä viimeiset treenaukset. Ratsastin Leolla kouluradan kerran läpi ja hyppäsin myös sillä.
Kuka haluaa nähsä haamukuvia? Nää on näitä mun määtsik pauwereita. Lol.

 Näistä näkee niin selvästi kuinka hienosti me mennään. Ja nää määtsik pauwerit johtuu kamerasta, kun siihen ei saanu salamaa ja oli niin hämärää jo, että kuvat epäonnistu. Takapihan kentällä sain 'lainattua' salamaa pihavalosta, kun siis toi kamera tarvii jotain valoa, että siihen saa salaman, ni tarkensin valossa ja käänsin kameran Krisseä päin ni otti sitte salamalla. Ette varmaa ymmärtäny, mut...


Käytiin vielä tämän jälkeen maastossa Bluella ja Peetalla, mutta oli liian pimeää kuvata. Blue käyttäytyi aluksi aivan kamalasti, ei osannut kävellä suoraan eteenpäin ja yritti näykkiä Peetaa ja pukitti välillä. Loppua kohden kuitenkin rauhottui ja uskallauduin jopa laukkaamaan jonkin matkaa. Ja takaisin tallilla haettiin hepat sisään. Siinä tää päivä aikalailla olikin.


Mulle tuli jonkilainen tarve loimittaa kaikki hepat, vaikka tallissa oli tosi lämmin. Varmaan, koska mulla oli kylmä.

Ja tavaroiden pakkausta.

Piikillä kun ei loimea ole, käärin sen teddykankaaseen. :3

2 kommenttia:

  1. Heheh munki vanhalla kameralla sai tollasii haamukuvia, kerran sain sellasen missä heppa ja mun yläosa näky mut jalat oli haihtunu pois! :D sain paljon innostusta tästä, jos ensi viikolla viimein pääsisinkin kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Hehee, onhan noi kuvat aika hauskoja, mut toisaalta taas ärsyttäviä, kun ei saa kunnon kuvia. :D

    VastaaPoista