23.9.2013

Siru meillä yötä


Siru oli meillä siis yötä perjantaista lauantaihin. Tai no Krissen luo se tuli, mutta silti. Molemmat nukkuivat minun entisessä huoneessa (jonka muuten oon miettiny ottavani takasin), mutta minä nukuin omassa huoneessani. Puol kymmenen aikaan (nyt puhutaan sitten perjantai-illasta) tyypeille tuli karkki himo ja kamalalla vauhdilla yritettiin ehtiä puolen tunnin sisässä Siwaan - Ja ehdittiin. :D Illalla ei muuta tehty kepillisten kanssa, koska satoi, kuin mentiin yhdentoista aikaa käymään maastossa Tedillä, Namilla ja Davilla.
Ja jotain kuvia eiliseltä;


Aamulla heräsin jo puol yhdeksän, mutta Siru ja Krisse nukkuivat vielä vähän yli yhdeksän. Kymmenen aikoihin mentiin talliin tekemään tallihommia; käytävän lakaisu, hevosten harjaaminen ja tarhaaminen sekä tallipihan haravointia ja kaikenlaista muuta.
Leo ja Davi.
Päivemmällä Krisse piti meille estetunnin, jonka menin Leolla. Ja vihdoinkin päästiin melko nopeasti  hyppäämään! Yleensä Krisse päästää meidät vasta joskus tunnin lopussa hyppäämään.. Leo meni tosi hienosti, ei kieltänyt tai pudottanut, yhdessä kohtaa vaan heitti pienen pukin. ;)

Komeaa :D

Kaikki varmaan arvaa mitä sekunti kuvan ottamisen jälkeen tapahtuu? ;)


Hienosti on kuva tarkennettu hyppäävään hevoseen, eikä taustalla esiintyvään olioon.

Siru ilmeisesti kuuli jonkin järkyttävän uutisen?

Tämän kuvan lopputulos ei varmaan jää epäselväksi??

Näin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4.10.13

    Tosi kivat kuvat, ku olit Bluen kaa maastossa. Mä tykätä ;)

    VastaaPoista
  2. Taidat tarkottaa tätä: http://thefourways.blogspot.fi/2013/09/when-leaves-get-colours-of-autumn.html

    VastaaPoista