5.9.2013

2.-3.9. Koska en mitään mielikuvituksellisempaa keksinyt

Ah, ihana otsikko.
Suoraan aiheeseen, maanantaina olin kipeenä, mikä yllätys? En vissiin hirveesti mutta tehnytkään, kuin katoin pari (vanhaa) jaksoa Transformers Primestä ja Terra Novasta. Ja Kaksin karkuteillä tuli katsottua myös, oli aika hauska! :) Illalla kävin Krissen kanssa lyhyen maastolenkin Lealla ja Millalla, jonka Krisse osti Aililta viime lauantaina Niittyjoesta.
Eilen, tiistaina, olin jo koulussa ja iltapäivällä saatiin Krissen kanssa idea alkaa kunnostaa noita vähän kärsineitä tarhoja... Kiinnitettiin tolpat paremmin ja suurin osa naruista uusittiin. 1. tarhan porttiin tuli alalanka. 2. tarhaan tuli myös vihdoin oma portti, ettei tarvitse kulkea ykkösen läpi. Kun vietiin hepat ulos, kakkostarhaan menevät oli vähän kummissaan, kun ei mentykkään ihan normaalista kohdasta sisään. Leo ei edes meinannut suostua kulkemaan siitä..
Katajiston Camomilla "Milla", welsh cob.

Kuvasta ei varmaan huomaa, että Heta siis on eri tarhassa kuin noi muut.


Ja koska salamalla otin, ni Rokin kärpäshuppu on valkonen :D

Tallissa oli meneillään homppelikokous, Leo ja Tedi oli jotenkin valunut tolleen. :'D
 Illemmalla piti mennä kolmistaan minä, Krisse ja Siru harjotteleen koulua kentälle, mutta Siru lähtikin kotiin, joten mentiin sitten Krissen kanssa kahdestaan etupihan kentälle toteuttamaan se mikä oli tarkoituskin, eli kouluratsastusta. Lämmiteltiin ympyröillä ja taivutuksilla, mistä jatkettiin kaiken maailman laukanlisäyksiin ja koottuun raviin. Treenasin myös yhden radan läpi Kht Getrisen ja Kht Fiirakonin kisoja varten, jotka ovat 14.9. eli ensi viikolla. Pääsy kyllä ei ole varmaa, koska kyyditsijä ei ehkä pääse viemään. Toivottavasti kuitenkin päästään, ollaan kuitenkin harjoiteltu melko paljon. :)


Tätä aikaa illasta on oikeesti ihan hemmetin vaikee saada kunnon kuvia.. Jotainhan mun on puolustukseks keksittävä :D
Keskiviikkon eli tänään hankittiin Krissen kanssa haat noihin tarhojen portteihin ja voin sanoa, että ne on nyt paljon kätevämmät (ja kivemmat) avata, kuin ne edelliset, joissa oli lenkki langan päässä, mikä ujutettiin tolppaan.

Tämän jälkeen käytiin liikuttamassa Lea ja Leo maastossa. Laitoin Krissen ratsastamaan Leon, koska välttämättä halusi mennä jollain minun hevosella. Hepoilla oli tosi hauskaa, kun annettiin niiden mennä vähän kovempaakin vauhtia. Jossain pellon puolivälissä jonkun koiranulkoiluttajan bernhardinkoira innostui meidän hevosista ja juoksi meidän luokse. Ja perässä tuli berninpaimenkoira. Mukavaa :D. Mut oli kyllä tosi kilttejä ja vaan juoksenteli meidän ympärillä. Sillä bernhardinkoiralla oli kyllä ihan järkkyttävästi kokoa, ainakin shettiksen kokoinen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti