2.9.2013

Niittyjoen syyskisat 2013

Tänään tosiaan oli kisat Niittyjoessa ja hyvällä menestyksellä! :D
Aamulla tehtiin vielä viimehetken valmistautumisia ennen lähtöä. Käytiin taluttelemassa mukaan lähtevät hevoset, ettei kovin kamalasti mene jumiin. Hepat, jotka ei lähteneet mukaan pääsivät laitumelle. Olin illalla tehnyt Lealle, Leolle ja Tedille kuljetusta varten pintelit, Bluellekin pitäisi tehdä. :)

Vasemmalla oleva hevonen ei olekaan ennen täällä blogissa esiintynyt. Kyseessä suokkiruuna Grimlockin Komistus "Korppu", joka kylläkin poistui tänään tallista... Krissen hevonen siis.Tässäkin kuvassa uusi asukki. Krissen tilaama quarterruuna Grimlockin Revolveri "Volvo".

Leo ja Tedi lähtövalmiina, Lea odottelee talutuslenkille pääsemistä.
Jossain vähän yli yhden aikaan oltiin perillä Niittyjoessa. Mukana oli paljon myytävää, jotka menivät aika kivasti. Oltiin Krissen kanssa vuorotellen myymässä, samalla kun toinen oli lämmittelemässä.
Ensimmäinen luokka oli ristikko, johon en osallistunut, mutta Krisse ja Nami olivat osallistuneet. En harmi kyllä ehtinyt kuvaamaan sitä, koska olin myymässä juuri silloin. Sijoille eivät päässeet, mutta hyvin kuulemma meni. :) Muiden radoista ja palkintojenjaosta on kyllä kuvia. Anteeksi sutatut naamat, en ole varma ketä sai kuvata ja ketä ei, joten suttasin suurimman osan naamoista. Laatukin on paikoitellen tosi huono, kamerassa oli joku asetus päällä....


Salakuvausta ;)Voittajan on helppo hymyillä ;))

Seuraava luokka oli 50-60 cm, jossa minäkin olin Leon kanssa. Ja myöhästyin lähdöstä... Rata meni kuitenkin oikein hienosti, oltiin kolmannella sijalla! Hyvä Leo! :3 Olin aika yllättynyt, koska en tajunnut keskittyä nopeuteen, vaan esteiden ylittämiseen. En muutenkaan uskonut pääseväni sijoille, koska oli paljon tosi nopeita ratsastajia!
Leon kanssa aloitetaan rata.

Tää poni oli aikas... No vähän kuumunu ja esitti muille. :D Ja sijoille taisi päästä.
Mun oli aluks tosi vaikee uskoo tätä sukkakeppariks, oli nii hieno! (Jos toi ees on sukasta)Ja tähän mä rakastuin!! Oikeesti, tolla on ihanat silmät! Nimi oli joku Two Diamonds, tms. :3
Seuraava luokka oli 60-70 cm, jossa mä olin Lealla ja Krisse Rokilla. Tajusin vasta ekan esteen hypätessäni, kuinka korkeita esteet jo oli, mutta Lea oli täysillä mukana ja suoritettiin rata puhtaasti ja päästiin kolmannelle sijalle! :)

Viimeisessä esteluokassa, 70-80 cm, olin Tedillä. Poni oli ihan täpinöissä, että mitä tapahtuu, mitä pitää tehdä?? Kehujakin Tedi sai söpön ulkonäkönsä puolesta. :3 Radalla poni teki enemmän kuin parhaansa, vaikka musta kyllä tuntui, että ois pitänyt olla vähän nopeempi, koska oli ihan kamalan nopeita ratsastajia nää nuoremmat. En ihan heti tajunnut, kun voittajaksi kuulutettiin minä ja Tedi! Ehkä Tedistä sittenkin on johonkin. ;)
Näistä luokista ei ollut kuvia, Aili lupasi lähettää jossain vaiheessa, joten ängen ne varmaan johonkin postaukseen. ;)

4 kommenttia:

 1. Mä oisin nii halunnut tonne mut ku isä ei suostunu kyyditsemään niin mä vaan lojuin yksinäni mökillä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, oisitpa ollu siellä, oot nii kivaa seuraa! ;)

   Poista
 2. Anonyymi5.9.13

  Hah oon päässy kuviin! ; D oon toi turkoosipaitanen jonka sukkakepparii kehuit hienoks :) hali on sukkakeppari, mummi kuto sukan kaavan mukaan nii siitä tuli muodokas :D kiitos paljon kehuista ! :) t Vire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä olit Vire? :D Hali menis oikeesti kankaisesta hepasta! ;)

   Poista