2.12.2015

Rinin ensimmäinen maasto [videokoostetta!]
22.11. eli jo melkein kaksi viikkoa sitten kävin Rinillä parin tunnin maastolenkillä tutkailemassa pientä metsää, jossa olen käynyt viimeeksi kaksi vuotta sitten. Siellä on paljon hyviä polkuja ja monipuolista maastoa, harmi kun se on niin kaukana (okei, kaksi kilsaa)! Ja tämähän oli Rinin ensimmäinen maasto. Innokas menijä tämä tamma, reippaat ratsut on mun mieleen. Kunhan noi pukit jäisivät pois..
 Ensi viikonlopun suunnitelmissa olisi mennä samaiseen metsään uudestaan tutkimaan vähän tarkemmin, sillä nyt jäi vielä paljon näkemättä kun oli hiukan vaivalloista raahata kamerajalkaa mukana.
Kuvailin siis aika paljon, kun en ole aikoihin tehnyt kunnon maastokoostetta. Ja kun oli ensilumikin maassa niin oli intoa kuvata!


Olen vihdoin tajunnut tuon muovipussissa kuskaamisen jalon taidon. Yksi syy miksi en tuossa metsässä pahemmin ole käynyt, on se kun sinne täytyy reissata tiheään asutun alueen läpi ja mä kun olen vähän arka näiden keppihevosten kanssa. Nyt olen valaistunut!


Niin ja hyvää joulukuuta! Me täällä Fourwaysissa odotetaan jo innolla joulua ja toivotaan paljon lunta. Eilen sitä vähän satoikin!

Tykkäättekö te tutkia uusia maastoreittejä?
Mitä toivotte joululahjaksi?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja video! c: Tykkään tutkia maastoreittejä, mutta asun sellaisessa paikassa jossa niitä ei kyllä paljoa ole... Pitäis lähtee aika paljonkin kauemmas että löytäisi enemmän reittejä, nyt tässä on vain pari pientä metsää ja pelto. Pitäisi lähteä joskus kunnon tutkimusmatkalle maastoja etsimään! :D
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo aika tutkimusmatkailua tämäkin on, kun kaikki lähimettät on jo koluttu useaan kertaan :D

   Poista
 2. Kivoja maastoja kyllä! Ja vitsi kun olit jaksanut tahdittaa hyvin wmm'llä :D Täytyy kans joskus pakata heppa pussiin, niin pääsis vähän lähimetsiä pidemmälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt oli sen verran lyhyt video ettei wmm alkanut pahemmin lagailla (voi sitä tuskan määrää yrittää tahdittaa lagailevalla wmm:llä...)! Pussi on kyllä erinomainen idea, seuraava toteuttamisen arvoinen idea mulla ois ottaa pyörä alle ja polkasta vielä kauemmas maastoja tutkailemaan :D

   Poista
 3. Hitsi vie, tää on kyl yksi ihan suoksikkiblogeista ja materiaalin laajuus on tosi kiva. Tulee paljon kuvia ja videoita jotka motivoi itseäkin ratsastelemaan ja tämmösiä kivoja blogeja jaksaa jopa seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Päivän piristys ♥

   Poista