30.12.2015

Suosikkikuvat ja -videot 2015

Moikka! Vuoden loppu häämöttää, joten ajattelin tulla näyttämään teille lempikuvani ja -videoni tältä vuodelta. Kuvat ovat lähinnä keppariaiheisia, mutta myös muista aiheista (hevoset, luonto, yms.) on niin kivoja kuvia että haluan nekin julkaista!
En jaksanut laittaa kuvia aikajärjestykseen, joten ne on nyt vähän miten sattuu.

Vauhtia piisasi kun Raphie pääsi ekan kerran sänkkärille!
Kaverikuvat on aina kivoja ♥
Maikkenin nappaama otos Eclipsen ja Caribian kenttiksissä.
Tämä on muuten vaan kiva kuva Crysistä.
Kivoin ratsastuskuva musta ja entisestä vuokriksestani.
Itselaukaisimen kanssa kuvaamisessa on haasteensa, mutta tää on onnistunut!
Muutenvaan kiva kuva.
Kerrankin se kattoo kameraan!
Tämäkin muuten vaan kiva kuva ja tässä on kiva värimaailma.
Nykyisestä vuokriksestani onnistunein kuva, on meinaan haastava kuvattava.
Sateen (kunnon rankkasateen) jälkeinen auringonlasku.
Tässä keskusteltiin selkeästi jostain.
Muuten vaan kiva kuva.
Tämän vuoden joulukuvista kivoin.
Seuraavaksi videoiden kimppuun. Olen tänä vuonna mielestäni kehittynyt aika paljon editoimisessa ja videoitakin on tullut melko paljon. Ja kun joku kumminkin kysyy, teen videoni Elokuvatyökalulla.


Tästä biisistä olen tykännyt varmaan niin kauan kun se on ollut olemassa ja siihen oli kiva editoida. Tälleen melkein vuosi myöhemmin kyllä huomaan monia virheitä, mutta silti tää on yks mun lemppareista. Näin pitkän ja nopeasti tahditetun videon tekeminen WMM:llä vaatii kuulkaa hermoja. ;)Leirivideot tietysti! Näitäkin katsoessa huomaan vaikka mitä editointivirheitä, mutta näistä välittyy (ainakin mulle ja toivottavasti teillekin) se tunnelma mikä meillä näillä leireillä oli. Ja kamala ikävä iskee heti! Toivottavasti pääsen pian tapaamaan pikku koisojani. ♥


Tässä videossa editointi on kaikinpuolin onnistunut, mutta yksi kohta silti häiritsee. :D Harrastan näköjään näitä pitkien videoiden tekemistä, en vaan osaa tehdä lyhyitä!Tää video on taas hyvä esimerkki siitä, etten osaa pätkiä musiikkia.. Se on oikeesti vaikeeta! :D Mutta tykkään tästä videosta muuten ja toi maastoreissukin oli tosi mukava.


Sitten tämä Crysvideo, jonka tekemiseen käytin sen puoli vuotta. Ja silti löydän tästäkin virheitä, mutten saanut niitä korjattua. Kuitenkin näin tähän paljon vaivaa ja siksi tästä tykkäänkin, kun se vihdoin on valmis.


Tämä video, pikku murheenkryyni. Se poistettiin tekijänoikeusseikkojen takia Youtubesta, joten latasin sen Vimeoon, muhah. Onhan tää mun ykkössuosikkivideo, luonnollisesti siis haluan tämän olevan näkyvillä edes jossain!


Ja viimeisenä tää mun heppavideo joka sai alkunsa inspiraatiopamauksesta. Oon tehnyt heppavideoita ennenkin heppakäyttäjälleni, mutta sitemmin kuoppasin sen. Tästä videosta tykkään kyllä paljon, ehkä yksi onnistuneimmistani!

Mitkä on teidän lempparit näistä?

7 kommenttia:

 1. Tuli ihan kylmii väreitä, ku näki kesäsiä kuva ja noi musiikit oli kivoja! Tykkäsin erityisesti ekasta ja neljännestä videosta ja leirivideoita on aina kiva kattoo, vaikkei oiskaan ollut leirillä :D Mut kaikki muutki oli kyllä kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! Tulee kyllä kieltämättä vähän kesää ikävä noita kuvia kattellessa :( ens kesää ootellessa!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja videoita! Lempparini oli ehkä heppavideo :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, tulipa kyllä ikävä kesää kun katsoi noita teidän leirivideoita! :c ♥ Mut tosi kiva postaus, tykkäsin kovasti kaverikuvasta. :)
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi ensi kesä tulee pian! c:

   Poista
 4. Ihania kuvia kaikki <3

  VastaaPoista