19.12.2015

3 vuotta The Fourwaysia!

"Blogi varmasti pysyy aktiivisena, mut saas nähä."

No tässä ollaan vielä tasan kolme vuotta myöhemminkin, joten kai se sitten pysyi! Tuossa tämän blogin ensimmäisen postauksen viimeinen lause.

Vau. En ois oikeesti tuolloin uskonut miten suuri osa elämää bloggauksesta mulle tulisi ja että joitain ihmisiä oikeasti kiinnostaa tätä seurata! Kiitos kaikille jotka jaksatte mun rustauksiani lukea, vaikka blogin kulta-ajat ovatkin jo kaukana takanapäin. 


Kolmannen vuosipäivän kunniaksi laittelen teidän katseltavaksi blogin bannereita kautta aikain! Ihan kaikkia en varmasti löytänyt, mutta suurimman osan nyt kummikin.Tähän kun lisäis nimen ja osotteen ni vois yhä olla tosi kiva!

Ensimmäisissä bannereissa ei ollut hassusti rajattuja kuvia kummempaa. Ei mitään muistikuvaa millä nämä tein, liekö vaan rajannut ja läsäyttänyt tänne?

Ainoa banneri tässä blogissa, jonka on tehnyt joku muu kuin minä!


Tässä blogissa on ollut vain yksi jonkun muun tekemä banneri ja se on tuo Lisan (Kht Hera, lopettanut) tekemä. Tykkään siitä yhä! Pian sitten opin käyttämään picmonkeyta noh... jotenkuten ja hetken aikaa blogissa pyöri sen avulla tehtyjä yläkuvia.

En ole aivan varma onko tää koskaan päätynyt blogiin asti.Sitten tuli Gimp. Aluksi bannerit olivat tuollaisia läpinäkyviä huonosti leikatuilla kuvilla ja liukuvärjätyllä tekstillä, mutta pian ymmärsin että taustat on kivoja. Nuo kaksi alinta olivatkin blogissa aika pitkään.


Tämä on yksi mun lempibannereista! Tää olikin blogissa kauan (koska olin sillä mun pitkällä tauolla sen aikaan).


Viime jouluna sain lahjaksi piirtopöydän ja testailin sitä tekemällä tämmöisen. Harmi kun sen kynä ei toimi kunnolla (oisko uuteen vaihtaminen mitää :D), muuten piirtelisin useamminkin sillä!


Sitten tuli taas muutama läpinäkyvä banneri, jotka eivät miellyttäneet alkuunkaan ja päädyin jatkamaan simppeleiden, taustallisten yläkuvien parissa. Myös tämä nykyinen on yksi lemppareistani.

Kuinka kauan olet seurannut blogiani?
Löytyykö vielä alusta saakka seuranneita lukijoita?
Saa toki kertoa myös mikä on sinun lemppari näistä bannereista!

20 kommenttia:

 1. Oon seurannu sun blogia n. 2 vuotta ja tää on kyl yhä yks mun lempiblogeista, tosi inspiroivia postauksia:)!

  VastaaPoista
 2. Oon seurannu sun blogia aika vähän aikaa, mutta tykkään kyllä paljon! Hepat on söpöi ja tykkään paljon sun kirjotustyylistä, blogis kuuluu ehdottomasti mun lemppareihin :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti laitettu postaus! Lempibanneri on myös tuo missä Tedi ilmestyy SM ruusukkeen kera.

  - Jalla
  www.stickponies.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oon seuraillut melkein koko taipaleen ajan, olisko jotain vähän päälle 2 vuotta..? Seurailin tosin hyvin pitkään anonyymina. Itse asiassa sun blogi oli yks suurimmista inspiraation lähteistä (ja on vieläkin) harrastuksen alkuajoilla, ja jos en ois sun blogia löytänyt, en olisi luultavasti keppihevostelua aloittanutkaan. ♥
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19.12.15

  Mä tykkään eniten tosta tauon aikana olleesta bannerista ja sitten tästä nykyisestä bannerista :)

  VastaaPoista
 6. Oon seuraillu varmaan 2-vuotta:) Ehdottomasti mun lempiblogi!:) Blogisi on todella inspiroiva, sun kirjotustyyli on ihana, kuvat on tosi kivoja ja postauksia tarpeeks usein, välillä vähän useemmin:) Huippublogi Kisse!❤️

  VastaaPoista
 7. Gimp on kyllä nimittäin itsekkin käytän. Ihania bannereita. ♥ Tykkään viimeisimmistä eniten mutta kaikki omalla tavallaan hienoja. Onnittelut kolmesta vuodesta! Mukava kun olet jaksanut näin pitkään. Seurannut blogia vasta vähän aikaa mutta aina luen kun tulee postausta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimp on kyllä hyvä, helppo ja yksinkertainen käyttää! Kiitos ♥

   Poista
 8. Oon mä varmaan melkein koko ajan seurannut, ainakin niistä yksistä kisoista asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos niitä Suvituulen kisoja meinaat ni sehän oli ihan blogin ensimmäisiä postauksia! Taidat olla yks mun vanhimpia lukijoita ;)

   Poista
 9. Anonyymi20.12.15

  Voisitko tehdä vaikka linkkaa blogisi-postauksen?

  VastaaPoista
 10. Jensku, Kht Mäntypolku25.12.15

  Ihania bannereita! Oon seuraillu sun blogia aika kauan, ehkä noin 2-2,5 vuotta. Matkan varrelle on mahtunut kaikenlaista, mutta alusta asti blogisi on pysynyt suosikkinani :)♡ Ihailen vieläkin sitä, kuinka jatkoit harrastusta pitkän tauonkin jälkeen, tulin niin hyvälle mielelle kun palasit ':D Eihän noin hienoa harrastajaa sovi menettää! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista