21.11.2015

Talvisempaa ulkoasua & tallin asukkaista

Ensilumen kunniaksi uutta ulkkaa!

Kerrankin voin sanoa, että olen tosi tyytyväinen ulkoasuun. Banneri varsinkin on silmääni tosi kiva, en sitten teistä tiedä. Kuitenkin nyt blogi on paljon raikkaamman (ja talvisemman!) oloinen verrattuna aiempaan, harmaaseen ulkoasuun. Tällä varmaan sitten mennään koko talvi, ellei iske suurta inspiraatiota. :D

Ja tosiaan, meille satoi tänä aamuna ensilumi, vihdoin! Oon odottanut lunta jo kauan, joten voitte kuvitella sen lapsenomaisen ilon, kun herätessäni tajusin että naapurin katolla on lunta. Eipä enää yhtään väsyttänyt, vaan kiskoin vaatteet päälle ja suitsait sukkelaan kiiruhdin ulos kuvailemaan poneja.

Rini sai eilen uuden riimun.
 Voisin nyt samantien täällä blogissakin päivittää tallin katraan tilannetta, ettei se taas jää. Muutamia postauksia sitten taisin jo kertoa painiskelevani hevosteni kanssa - että ketkä pidän ja ketkä en. Olen nyt tainnut vihdoin tulla päätökseen asian kanssa, sitä helpotti kovasti se että sain viikko sitten tehtyä kaksi uutta karsinaa!
Talliin siis jää Lea, Aatu, Raph, Tedi, Rini ja Crys. Talliin on myös tulossa ainakin yksi uusi hevonen, mulla vaan on senkin asian kanssa ongelma, kun on vaan yksi karsina vapaana ja olisi kaksi hevosta jotka haluaisin tehdä talliin. No, eiköhän se selviä aikanaan.Tallista siis lähti Leo ja vasta viikon tallissa asunut Fixit. Leon kohtalostahan olen jo kertonut, se joutaa rispaantuneen kuntonsa vuoksi kaappiin, sillä en voi myydä sitä tunnearvon ja huonokuntoisuuden vuoksi. Pidän sen muistona. ♥
Nii juu tota, Fixit. Tosiaan, tein ponin n. viikko sitten ja päätin pitää itselläni, mutta näin nyt sitten pääsi käymään, ettei se loppupeleissä ollutkaan niin kiva hevonen. En tiiä, se ei vaan tuntunut kuuluvan talliin tai erityisemmin kiinnostanut. Poni on nyt myynnissä täällä, jos jotakuta kiinnostaa kapasiteetikas, reipas ja huumorintajuinen pikkuori.

Raphilla on vielä tyylikkäät kiharat viime kisojen jäljiltä.
Apua hei, ihan kohta on joulukuu! Se meinaa joululauluja, pipareita ja suklaata, joulutunnelmaa ja tän ensilumen myötä tuli kamala joulufiilis. Sulaahan tää tietysti vielä pois, mutta toivottavasti saadaan hyvissä ajoin ennen joulua se pysyvä hanki.
En aio tehdä tänä vuonna joulukalenteria tänne blogiin, mutta jonkinnäköisiä erikoispostauksia yritän saada tehdyksi.

Mitä mieltä ulkoasusta? Joko teilläpäin on lunta?

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kiva ulkoasu! Ihanan talvinen :> Täällä on itse asiassa aika paljonkin lunta.
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on ihan vähän vaan, haluan kunnon hanget!

   Poista
 2. Nyt just sataa jeiii:)) Ja ihana ulkka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, tännekin tuli illalla hiukan lisää, toivottavasti yölläkin tulisi! Kiitos! :)

   Poista