13.5.2014

Viimeiset treenit!

Enää viikko aikaa treenata SM'jä varten, iski viikonloppuna päin näköä, kun tajusin että kisat on tällä viikolla! En juurikaan ole jaksanut treenata, joten tällä viikolla pitää päästä samaan kuntoon, kuin mihin kahden kuukauden aikana olisi päässyt.

Sunnuntaina alkoi tämä treenirumba. Rakennettiin nurmikentälle suht. helppo rata, jossa oli muutama vaikea käännös, sillä pääasiana oli harjoitella korkeutta ja vauhtia. Sirukin hyppäsi meidän kanssa, vaikkei kisoihin olekaan tulossa.
Tedillä ei ainakaan vauhtia puuttunut, mutta jalat ei pysynyt ihan hallinnassa, koska pari melko matalaakin estettä putosi, vieläpä suoralla linjalla. Testasin myös orin uusia suitsia, joissa D-kuolaimet. Tedillä on ollut kuolaimettomat melkein vuoden, joten totuttelua vaati, mutta kun Tedistä on tullut hieman hallitsematon viime aikoina, joten ajattelin että kulkisi vähän paremmin kuolaimilla.


Kuolainrenkaiden kiinnityksessä piti vähän soveltaa, kun ei Tedillä sitä suuta ole.
Pitihän sitä vähän fiilistelläkin, kun hienot uudet suitset oli päässä!
Nauroin kyllä tosi pitkään Kyöstin laskeutumiselle :D


Liekkiponi ja Hyrräponi käytetty, tämä olkoon siis Aaltoponi.
Maanantaina hyppäsin illalla yksikseni Tedin kanssa. Ratsastin aluksi samaa rataa, mitä sunnuntainakin oltiin menty ja vaihdoin sitten uuteen rataan.
Kuvasin ja kokosin radat kolmelle eri videolle; vanha (sunnuntain) rata, epäonnistuneet radat ja onnistunut rata.

Että vihaan tota suhinaa. Ei tarvitse onneksi enää kauaa ton kameran videotoimintoja kärsiä. <3
Esteiden korkeus oli 60-70 ja Tedi hyppäsi hyvin! Se on oikeastaan aina ollut niin, että ori kulkee paremmin yksin kuin porukassa.
Meidän kenttä ei kyllä kumise tollain, johtuu kamerasta, joka väärentää ääniä.

(En saanut videota näkymään upotettuna, joten menköön näin, painakaa tuosta "Youtube" nappulasta, niin näettä sen Youtuben puolelta isompana.)
Sitten tämän uuden radan epäonnistuneet kierrokset. Tulin kyllä näiden jälkeen tulokseen, että Tedi kilpailee kuolaimettomilla, niin paljon paremmin se niillä hyppää, vaikkei aina hallinnassa olisikaan. Kuolaimet tuntuvat häiritsevän ponia, jolloin se ei keskity hyppäämiseen kunnolla. Eikä se hallitsemattomuus sinänsä haittaa esteradalla, koska niin se aina menee, että minä ohjaan ja Tedi säätelee vauhtia ja etsii itse hyppypaikat.
Esteiden Korkeus oli 70-80 cm. 
Ja ei, en kiroillut/äännellyt yksin tuolla pihalla, Neea oli terassilla kameran takana.

Vielä tämä onnistunut rata. Jouduin keskittymään täysillä, että päästäisiin yli tuosta valkopuomisesta esteestä, joka oli se vaikein.

Kuinka moni teistä on tulossa SM'eihin? Juttelemaan sitten vaan, oon ihan kiltti ;)

14 kommenttia:

 1. Mä tuun sm kisoihin. Oon semmonen aika pitkä mut lyhyt tukeva ruskeahiuksinen tyyppi.

  VastaaPoista
 2. Ziiz mikä vauhti ja noi ponnut! Huhhuh, koskahan itse on viimeksi ratsastellut...(öm kuukausi sitten) Niin mikä laiskuus? Onnea kisoihin, niin sulle kuin kaikille muillekin osallistujille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itekin videoita katsoessa kuinka kovaa oikeesti menin! Tuntu kyllä paljon hitaammalta... :D Kiitos!

   Poista
 3. Anonyymi13.5.14

  Onnea kisoihin :)

  VastaaPoista
 4. Ei oikeesti, meette kyllä todella hyvin ! Tuun sit varmaan stalkkaamaan sun rataa xDD Ja nähää kisois (ja onnee), ite oon tälläne normipitkä, maantieruskee(ohut)hiuksinen tyttö, ja päällä mulle tulee luultavasti jotkut ylilöysät harmaat verkkarit ja joku toppi :) Ja saatan totella nimeä KitKatPoni xDD Ja tervetuloa kattomaan munki myyntipöytää siel, jos nyt viel paris päiväs saan tehtyy jotai varusteita :)

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käyn kuules varmasti joka myyntipöydän läpi, joten omalla pöydälläsi mut varmasti näet ;)

   Poista
  2. Anonyymi14.5.14

   Ite oon osallistunu kisoihi ja tuun myymää ja munki kojulle oot tervetullut mul tulos muutama poni ja läjä varusteita myyntii. Welcome.

   - Sanni K :)

   Poista
  3. Hienoa! Varusteita tulen ainakin kattelemaan ;)

   Poista
 5. Jensku14.5.14

  Nauroin tolle "paha sana" ja sitten tossa viimesessä kohdassa 0:09 kuulu "Ei, Kyösti!" + ofc toi laskeutuminen, Kyöstin siis. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ei, Kyösti" naurattaa muakin :D

   Poista
 6. Anonyymi15.5.14

  Mikä toi lippu on ton hepan niskassa?0:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Neean tekemä turparemmiin tarkoitettu pehmuste (jonka hän tosin laittoi niskahihnaan) :)

   Poista