16.5.2014

Jännitys iskee

Oon treenannut tällä viikolla tosi ahkerasti, mutta silti tuntuu, että pystyisin vielä parantamaan. Aika vaan loppuu. Tänään oli viimeiset treenit, ellen vielä huomenna ehdi ottamaan paria hyppyä ennen lähtöä.
Tedi sai tänään perinteisesti vapaapäivän. Olen aina tehnyt niin, että kisoihin lähtevät hepat saavat vapaapäivän päivää ennen kisoja, joka tarkoittaa siis tarhailua. Tein myös Tedille tänään kisaletit, vaikka aluksi ajattelin, että menee ilman, mutta harja oli melko kamalassa kunnossa ja Tedistä saa tosi huonoja hyppykuvia, jos harja on auki (se yleensä menee epätarkaksi).
Tän viikon vastoinkäymisistä huolimatta (alkuviikosta oli huono olo, keskiviikkona melkein pyörryin pariin otteeseen ja tänään putosin issikan selästä, joka otti hatkat metsään (tuosta episodista voi lukea lisää täältä, jos jota kuta kiinnostaa kuinka minun ja Freyrin maasto päättyi)) olen melko luottavaisin mielin lähdössä tämän vuoden ekoihin ja ehkä tärkeimpiin kisoihin. Jännittää ajatus siitä, että kilpailen huomenna Suomen mestaruudesta!


Pilasin salamalla tämän, Tedin ja Leon kuvat, enjoy!
Ompas poika nyt komeana!

Lisää "vastoinkäymisiä". Tätä tosin tapahtuu koko ajan ja tuon saa nopeasti työnnettyä takaisin paikoilleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti