20.5.2014

All the things you hate I find fun

Perus kuulumispostausta luvassa :)

Sunnuntaina oli mielettömän kuuma! En katsonut lämpömittaria, mutta veikkaisin päälle +25 asteen. Iltapäivän aikoihin lähdettiin Neean kanssa maastoon testaamaan hänen kahta uutta heppaa, Ashia ja Figua. Itse menin Figulla, joka on minun ja Neean yhteinen, koska Neealla on kuulemma muuten liikaa heppoja, jos joutuu liikuttamaan kaikki yksin. Figu on oikein mukava heppa, tykkään sen ulkonäöstä ja se on mukava kädelle.
Kaikki kuvat on otettu videokameralla, mutta laatu on reilusti parempi kuin siinä digikamerassa!


Tiistaina, eli tänään testasin Figua vähän enemmän. Pystytin kentälle yhden esteen, jota hyppelin, ja testasin
myös koululiikkeitä. Oikein mukavasti toimii, vaikka muutama pukkikin tuli.
Ihkutan tuota videokameraa vielä lisää, sain meinaan tosi kivoja kuvia! Digikameralla varmaan kaikki olisi heilahtanut valaistuksen takia, sillä ei koskaan ole saanut hyviä kuvia auringonlaskun aikaan.

Miettikää, tämä ja ensi viikko ja sitten onkin jo kesäloma! Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi? Itse en ole kamalasti suunnitellut; heinäkuussa taas Sailan tallille leirille, ehkä Sirun mökille, tallilla vietän aikaa ja yritän pysyä aktiivisesti kiinni keppareissa, ne kun yleensä kesällä jäävät vähemmälle, kun laiskuus iskee.

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kivoja kuvia :) Äwäwä kun ulkona on niin kesä jo! Pitäis mennä ulos ratsimaan kun viime kerrasta on se yli kuukausi... Pidetään kesällä leiri Millan kanssa ja toivottavasti oon ainakin siihen mennessä aktivisoitunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, loman alkuunkaa ei ole kun vähän päälel viikko! :3

   Poista
 2. Anonyymi21.5.14

  Ihania ja kivoja kuvia, kun on uusi kamera :D :)

  VastaaPoista