17.5.2014

SM-kisat 2014

Heti alkuun kiitos ja anteeksi kaikille, jotka minua tulivat moikkaamaan! Olisin kovin mielelläni puhunut enemmänkin, mutta olin kamalan jännittynyt ja huono tutustumaan ihmisiin, joten keskustelu jäi vähän köyhäksi... Tedi on kuitenkin imarreltu kehuista!
Saavuttiin kisapaikalle joskus hieman yhden jälkeen ja aloitettiin saman tien tutustuminen rataan, koska itse stressaan siitä aina kamalasti.
Meistä kumpikaan ei tietenkään ollut Junior-luokassa, mutta Neea oli seuraavassa luokassa. Ikävä kyllä ilman sijoitusta jäi.
SKY-luokassa olimme molemmat, ja sain kokea positiivisen yllätyksen, kun sijoituttiin Tedin kanssa toiseksi!

Punainen ruusuke ei tullut sijoituksesta, se oli ns. muistoruusuke kisoista.
Vielä oli viimeinen esteluokka, ja se minua eniten jännityttävin; estemestaruus. Esteet näyttivät melko matalilta, vaikka olivatkin 70-80 cm, joten keskityin enemmän aikaan, kuin hyppyihin. Se kostautui, kun puomi kolahti alas toisella sarjalla. Se jäi ärsyttämään, enkä mennyt loppurataa niin kovaa kuin olisin päässyt, koska tiesin, etten olisi kuitenkaan enää sijoittunut.


Nyt olen ihan hirveän väsynyt, jalat tekee kuolemaa +käsi eilisen takia, mutta silti ehdin saada kisavideon valmiiksi!


Kuvia en saanut kamalasti, muttei sisätiloissa kyllä minun kamerallani kovin hyviä kuvia olisi muutenkaan saanut.


Oon kyllä aina ihaillut NoNota (jos se nyt oli sen nimi)! Niin nätti!


(c) äiti

Tein myös muutamia ostoksia, Lealle suitset ja loimi, joka kyllä taitaa mennä myyntiin, koska se on liian iso kaikille hepoilleni.Kisojen jälkeen käytiin ostamassa Kärkkäiseltä minulle uusi vauva! Canon FLEGRIA FS. <- Kasvattajanimikin jopa :D
6 kommenttia:

 1. Hahaa, hyvin menitte kuitenkin, vaikka estemestaruudessa ne puomit taisivat lennellä xD Ja jos kiinnostaa ni mulla saattaa myös olla videoita noista sun radoista ? :D Ja kiitti kehuista, NoNo on ihana heppa :3 Mun mussukka <3

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka estemestaruudessa tyrinkin, olen silti tyytyväinen, että pääsin SKY:ssä toiselle sijalle :) Ja nuo radat kyllä kiinnostaisi!
   NoNo tosiaan on ihana :3

   Poista
 2. Mä oon viidenten kuvan oikeassa reunassa :D Mä katoin sua silleen ja yritin sanoa jotai "Tedi on komea" mutta en sit uskaltanutkaan sanoa mitään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Oisit vaan tullu moikkaamaan! ;)

   Poista
 3. Anonyymi22.5.14

  Videossa oli mustakin jtn ihanaaa :)

  VastaaPoista