25.5.2014

Kevään viimeinen viikonloppu

Mulla ei leikkaa otsikoiden kanssa enää yhtään. Mutta hei, tämä viikonloppu tosiaan oli kevään viimeinen, sillä ensi viikonloppuna alkaa kesäkuu!

Perjantaina oli taas niin kovin lämmin! Me likeyy :3 Kamalasti en mitään jaksanut tehdä, iltapäivällä ratsastettiin koulua Sirun kanssa.Such a perfect kick, my dear.


Lauantaina jäin Kyöstin kanssa yksin kotiin, ja sain intoa lähteä pennun kanssa pihalle. Hepatkin pääsivät tarhailemaan, ei näin hyvällä säällä talliin kannata jäädä!

Ötökät kiusaavat näköjään näitä elottomampiakin hevosia näin kesällä.

Ratsastin Leon pitkästä aikaa. Yleensä ori on kovin innokas ja haluaisi vaan painella menemään, jos ei ole hetkeen saanut liikuntaa, mutta leikö tämä kuumuus, kun poni oli ihan rauhallinen, suorastaan laiska. Ei tehty mitään ihmeellisempää, käytiin askellajit läpi, parit väistöt ja piaffet ja siinä se olikin.
Mun luovuus oli aivan nollassa tätä tehdessäni, joten tässä tulos. Ja kiitos Movie Makerin, laatukaan ei ole parhaimmasta päästä.

Tästä piti tulla pidempi postaus, mutten sitten tänään (sunnuntaina) jaksanutkaan ratsastaa, joten jäi vähän keskeneräisen näköiseksi. Koitan saada seuraavasta postauksesta paremman! :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi25.5.14

  Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli viime viikolla 30 asteen helle mutta sitte se madaltu kymppiin ja vettä sataa! -.- Mutta ihana postaus jälleen oon sun fani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pitäisi olla huomisesta eteenpäin koko loppuviikko 4-6 astetta lämmintä...
   Ja kiitti! Oho, en tiennytkään että mulla on ihan faneja :D

   Poista
 3. Mulla oli kans sama homma, kun menin ulos kuvailemaan keppariani. Justiin saatin aseteltua heppa hyvin niin eiköhän siihen sitten tule muutama kärpänen kiusaamaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kesän huonot puolet kuvaamisen kannalta... :D

   Poista