4.11.2013

Normal Sunday

Ihan tuikitavallisesta sunnuntaista päätin tulla kirjoittamaan, koska mitä muutakaan täysin normaalista, ei mitenkään erikoisesta sunnuntaista voisikaan kirjoittaa?
Aamu lähti käyntiin puoli ysiltä. Vaikkakin keppasten kanssa aloin touhuamaan vasta tuntia myöhemmin. Olen ostanut forkan iituliinilta solkia (ah, vihdoin!), joita on, tai oli tarpeeksi heppojen suitsiin. Olin kiva hepoille ja vein ne ulos tarhailemaan, jonka jälkeen roudasin ompeluvälineet ja soljet talliin.

Solkien kiinnittämisen jälkeen oli vähän kahden vaiheilla; menisinkö Sirun ja Krissen kanssa, jotka olivat Sirulla vai lähtisinkö yksin maastoon? Molemmat houkutteli, mutta lähdin Tedillä maastoon, yksinolo kun on niin rentouttavaa. Tedikin oli mukavan rauhallinen, niin saatiin ihan rauhassa köpötellä, kunnes siellä metsässä alkoi tulemaan koiranulkoiluttajia vastaan. Ei sillä, etteikö niitä tulisi useinkin vastaan, mutta siellä pyöri sakemannin kanssa kaks ehkä noin itseni ikäistä tyttöä, niin otin jalat alle ja pakenin piiloon metsän toiselle puolelle.


Loppupäivä meni Sirun ja Krissen kanssa, mm. hypättiin ja käytiin maastossa toisenkin kerran.
Kiltit, lakatkaa käyttämästä noita heijastinhousuja sillon kun mä kuvaan! D:

Miten se joka kaatuu on AINA Krisse? (Tai no on se joskus Sirukin, mutta en mä x))

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5.11.13

  Kiva postaus. Olisin varmaan itekkin lähteny juokseen jos mettässä olisin saman ikäisiä tyttöjä nähnyt XD

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia :) Löysin sun blogin tänään, ja olen lukenut siitä melkein kaikki postaukset :D Sulla on tosi upeita heppoja ja hyviä kuvia on paljon. Tykkään blogistasi tosi paljon ja aion ehdottomasti jatkaa sen lukemista!

  PS. Käythän kattoon munkin blogin ja sivut, jotka on siinä samassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista, kiva kuulla että tykkäät! ^^ Käynkin tässä samantien kurkkaamassa blogiasi ja sivuja.

   Poista
 3. Mukava postaus ja hienoa kun näin paljon kuvia, paljon mielenkiitoisempi kuin ilman :)

  VastaaPoista