17.11.2013

Fourwaysin ja Grimlockin estekisat 17.11.

Tänään sitten pidimme Krissen kanssa talliemme ensimmäiset kisat ja hyvällä menestyksellä! Keli oli muuten puolellamme, mutta tuuli ihan kamalasti (6-8 m/s), jonka takia yksi kisaajistakin joutui perumaan, joten kisaajia oli loppujen lopuksi neljä + Siru myymässä.
Rata oli ensin tarkoitus rakentaa sorakentälle, mutta tuulen takia esteet kaatuilivat kokoajan, joten vietiin ne sitten takapihan nurmikentälle, jossa ei niin paljoa tuulenut, sekä tuettiin tolpat tiileillä (kiitos Siru tiilien lainasta!)

Aamulla oli ihana sää - paitsi että tuuli.
Kisaajia alkoi tulemaan paikalle puoli kahdentoista aikaan ja annoimpas muuten Lootuksen hevosille VIP-majoituksen, pääsivät Lean karsinaan. x)
Ensimmäinen luokka alkoi n. 12.00. ja luokka oli tosi nopeasti ohi! Luokan voittaja oli Sini hevosellaan Pähkinä, toisena tuli vain 8 millisekunnin päässä Tyti hevosella N.J Pyromaani ja luokan kolmas oli Sini toisella hevosellaan Brown.Anteeks laatu. :<

Seuraava luokka, 50-60 cm, oli ristikkoluokan tavoin myös nopeasti ohi. Voittajaksi selviytyi Tyti hevosella N.J Pyromaani. Toisena ja kolmantena oli Lootus hevosilla Demons ja Whisper in the darkness.
60-70 cm luokka oli mun mielestä jo tosi korkea, joten olin ihan ilonen, etten ollut kisaaja! :D Tämän luokan voittaja ja toinen oli Tyti hevosilla Mission Impossible ja N.J Paris - Mon Amie. Kolmantena tuli vain muutaman sekunnin päässä Tytistä Sini hevosella Brown.
Sirun myytäviä (jotka lähtivät lentoon). Seassa myös minun myytäviäni.Viimeinen luokka, 70-80 cm, olikin jo haastava! Luokassa oli vain kaksi osallistujaa, Tyti ja Sini. Luokan voittajaksi ninjaili puhtaalla radalla Tyti ja Mission Impossible. Toisena oli myös Tyti ja N.J Paris - Mon Amie. Kolmantena oli Sini ja Brown. Kisat olivat ohi tosi nopeasti, luokkien jälkeen ehdittiin vähän hypätä Tytin ja Marjan kanssa, kunnes hekin lähtivät.
Kiitos kaikille osallistujille kivoista kisoista!! Kisaajat saavat käyttää tässä postauksessa olevia kuvia copyjen kanssa, jos haluavat (laatu on kyllä niin *piip*...)

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ♥ Tulee ihan omat kisat mieleen :) Ja meilläkin oli kova tuuli, jopa 30 m/s! Onneksi ei mennyt mitään rikki, ja tuuli laantui sen verran että pääsin ratsastamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä oli muutama puu kaatunut tielle ja sähköt katkeilee välillä, muttei sen kummempaa.

   Poista
 2. Anonyymi17.11.13

  Yhyy, ärsyttää kun en päässyt :( Minä vain pitelin tavaroita ja katsoin ettei puut kaadu päälle, grillikin oli vähällä lähteä lentoon! Kaikki tiet oli tukossa, mutta onneksi pääsin turvallisesti kotiin...
  - Lila....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, oli kyllä harmi kun et päässyt :( Täällä ei onneksi ollut niin paha tuuli! (paitsi että tielle kaatui puu, johon törmäsin pyörällä...)

   Poista
 3. Oli mukavat kisat, joo noi korkeammat radat oli vähän hankalempia kun, noh en oo tottunut noin piennin väimatkoihin :-D Tuleeko ystäväsi blogiin mitään änäsitä kisoista :)?
  Oikein mukavat kisat oli!

  VastaaPoista
 4. Kentän oli alunperin tarkoitus olla isompi, jolloin välimatkat olisivat olleet pidemmät, mutta tuulen takia jouduttiin vaihtamaan pienemmälle kentälle. :)
  Ja jos sitä myyntipöydillä olevaa kaveriani Sirua tarkoitata niin ei taida häneltä tulla postausta.

  VastaaPoista