24.11.2013

Weekend

Ihana otsikko. <3
Tänne blogiin ei ole tullu pitkään aikaan "tavallisia" postauksia, joten teen nyt postauksen tästä viikonlopusta.
Lauantaina menin n. yhdentoista aikaan ulos Bluen kanssa koulua tuuppimaan. Normaalista poiketen ratsastin hiekkakentällä, jossa ei yleensä mennä (ja koska siinä on yleensä auto). Blue meni tosi mukavasti, muutama pukki ja vastaan vänkääminen kyllä ilmeni, mutta esimerkiksi kokoamiset meni tosi hyvin, ja laukanvaihdot. Tuntihan siinä ratsastaessa meni, sillä otin myös videota aika paljon.

Itselaukaisin on niin ihana aina, että sillä saa varmasti tarkkoja kuvia... Ja *piip*!


Ratsastuksen jälkeen vein hepat tarhaan ja siivosin tallin. Jos joku ei vielä yllä olevista kuvista huomannut, tänne oli satanut yöllä lunta. :) Se on kyllä jo sulanut pois melkein kokonaan..
Iltapäivällä lähdin Leon kanssa maastoilemaan aika pitkäkin lenkki, kun ajattelee että kannoin kamerajalkaa koko ajan mukana. :D Mentiin pellon kautta "Heppamettään" (älkää kysykö..) ja takaisin. Leo oli aika pirteällä tuulella, joten menokin oli sen mukaista.
Sunnuntaina lähdin Sirun kanssa keskipäivän aikaan maastoon. Ensin tarkoitus oli mennä vain yksi lyhyt lenkki, mutta lopulta päädyttiinkin kahden tunnin lenkille aivan uusille poluille. :D Lea oli tosi reippaalla päällä, riehuivat Turon kanssa vähän turhankin paljon välillä, mutta loppumatkasta onneksi rauhoittuvat.En ole vastuussa tästä :D


Metsätiellä oli ollut peuroja.Yllä koostevideo tuosta lenkistä. :) Ja muuten: Tervetuloa kanavalleni! Saa toki tilata.. ;)

Illalla otettiin Leo ja Ace ja mentiin ratsastamaan riimunvarsien avulla Sirun pihaan. Kävin vielä nopeasti kotona kipaisemassa kamerajalan ja lopputuloksena verinen kämmen... Liukastuin yhdessä kohtaa ja käsi osui sellaiseen rautalankapiikkiin joka törrötti maasta.

Argh, miten tää laatu menee AINA tälläseks jos kuva on hämärä!?


4 kommenttia:

 1. Meil on ollu kyl hauska päivä tänää :D!

  VastaaPoista
 2. Mäkin maastoilin viikonloppuna kamun kans. Me oltiin maastossa eilen kyllä vaan n. 45 minuuttia ;) Meillä oli eväät mukana, ja syötiin niitä yhden puron rannalla. Oli kuitenkin satanut lunta, joten kun oltiin siinä oltu 20 minsaa ilman hanskoja eväitten kans, päädyttiin lähtemään sen kamun kotiin ja syötiin loput eväät siellä :)
  Teillä näytti olleen hauska reissu, ja noi sun videot on kivoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, eväiden syönti puron rannassa pakkasessa, kuulostaa ihanalta!
   Ja kiitos, meillä tosiaan oli hauskaa maastossa! :)

   Poista