27.10.2013

Rauhallisemmin otettu loppuviikko

Ah, ihana otsikko. Ja sillä viittaan siihen, että perjantai-lauantai pystyin hädin tuskin edes kävelemään, koska saatoin ehkä rasittaa liikaa jalkojani, erityisesti pohkeita kun olen harjoitellut muutamia KÜR:ja Ceantean kisoja varten, vaikka niihin onkin vielä aikaa (kai, sillä pvm ei ole vielä päätetty).
Olen käynyt rauhallisilla köpöttelymaastoilla Bluen ja Lean kanssa, ihan mukavaa vaihtelua. Onneksi lenkkarit on keksitty, niiden kanssa on ollut helpompi kävellä, kun ei ole sattunut niin paljoa.
Tänään, eli sunnuntaina vein hepat tarhaan ja pystytin kolme estettä kentälle. Leo joutui jäämään talliin, sillä aijoin hypätä sillä.


Kaunis sensurointi, etten sanois. ;)Tein kaikille hevosille uudet kuolaimet ostamastani alumiinilangasta, Leolle tein myös tutit.


Btw, 15 lukijaa mitä ihmettä!? Kiitos ihan hirveesti, haluutteko jotain erikoispostausta, kun on 20 lukijaa kasassa? Laittakaas kommenttia. :)
Me ollaan Krissen kanssa tosi innoissamme: Fourways ja Grimlock järjestää ensimmäiset kisansa! Jos kiinnostaa, niin tänne. Palkinnot on jo tehty, vielä on kaikki muu hoitamatta, onneksi kuitenkin on aikaa. :)
Sitten jatketaan näitä arjen juttuja. Päätettiin lähteä Sirun kanssa iltapäivällä maastoon vähän tuntemattomampiin maisemiin. Lenkki olisi ehkä ollutkin ihan mukava, jos emme olisi saaneet kuningasideaa lähteä tarpomaan metsätyökoneen tekemää uraa pitkin, jonka seurauksena päädyimme mudasta lilluvalle pellolle. Kengät kyllä oli sen jälkeen ihan mudassa, Siru ilmeisesti heitti omansa kotona roskiin, itse taas yritin puhdistaa vähän ja vein kuivumaan. :DTässähän oiskin Miran sivuille hyvä kuva. Pitää miettiä, tamman turpa ei kumminkaan erotu kunnolla taustasta...


Illalla tehtiin sitten ne ruusukkeet Krissen kanssa. Oikein kivat tuli!


5 kommenttia:

 1. Anonyymi28.10.13

  Ois kyl kiva jos tekisit jonkun erikoispostauksen ;)

  -Siru/Silja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tässä nyt miettinyt jos laittaisin taas jonkun äänestyksen pystyyn ;)

   Poista
 2. Anonyymi2.11.13

  Tosi kiva tuo uusi heppa + hienot ruusukkeet! Sähän voit koittaa ottaa taustan pois tosta kuvasta, että saisit sen turvan näkymään? laittaisit sen esim. valkoiselle pohjalle...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi2.11.13

   -Lila

   Poista
  2. Kiitti kehuista! Hmm, taustan poistaminen ois hyvä idea, mutta toisaalta haluisin taustallisen kuvan, kuten muillakin hepoilla. Mutta hyvä ehdotus! ;)

   Poista