23.10.2013

FS Mirage of me

Uusi hevonen siis. Mirage of me (suom. Kangastus minusta), tutummin Mira. GP-tasoinen kouluratsu kyseessä, rodultaan paint. Ensimmäinen uppo-ommeltu hevoseni, oikein onnistunut etten sanoisi, lukuun ottamatta muutamaa virhettä, kuten vinous (jota tosin korjailen vääntämällä sen päätä :D) ja lisäpalassa on yksi virhe kun valkoinen ja musta kohtaa. Miran tulon takia kaapitin Jazzin, en sitä vielä halua myydä. Testasin tammaa tänään, oikein mukavalta vaikuttaa. Ilmoitin sen jo kisoihinkin! Jepskukkuu, ollaan taas menossa kisaamaan, jos kyyditsijälle sopii päivämäärä, jota ei vielä olla päätetty. Suuntana Kerava, Kht Ceantean talli. Luokkina on esteet ristikosta 60 cm asti ja KÜR. Saas nähdä miten tuo KÜR onnistuu, en ole ennen kisannut musiikkiratsastuksessa. Esteluokkiin menen Tedillä.
Tallilla on myös pari muutakin uutta hevosta ja yksi tulossa. Krisse sai kaikki kolme vaihdossa Hetaan, Herttaan, Volvoon ja Millaan.

Ylemmässä kuvassa Udødeligh Extasy "Tassu", jonka Krisse sai vaihdossa Hetaan. Alemmassa kuvassa Teddykiss "Tessu" jonka Krisse sai vaihdossa Volvoon ja Millaan. On muuten aika karvapallo! :3
Ja tähän loppuun vähän kuvia viime päivien ratsastuksista. Ja ne ei sitten ole missään järjestyksessä. Pahoittelen vähän tylsää postausta, mutta olenpa ainakin elossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti