18.10.2013

First Snow!

Vihdoin se ensilumi satoi tännekin! Yöllä satoi ensin vettä, aamulla räntää ja lopulta se muuttui lumeksi. 11.00. kun minulla vasta alkoi koulu, ehdin käydä ulkona. Käytin jokaisen hevosen (omani siis) vuorotellen kierroksella lumisessa pihassa. Tedin ja Leon reaktio lumeen oli suloinen. "OMG LUNTA AAAAAA!!!" Hehe. Lea ei taida pahemmin perustaa lumesta, ei ainakaan kovin mielellään mennyt ulos ja Blue ei älynnyt mitä ideaa oli vaan kävellä ulkona ja tarhassa, jonne se halusi. Nikke ja Piikki katselivat vähän ihmeissään ja Jazz tunki turpansa uteliaana loskalumeen..
Kameran linssi kastui lumesta, joten kuvat sen mukaisia.


Lumisade lakkasi päivän mittaan, iltapäivällä lunta ei ollut enää yhtä paljon... Vietiin Krissen kanssa koulun jälkeen puolet kaikista hevosista tarhaan ja otettiin Peeta ja Tedi ratsastettavaksi. Tedi oli aivan innoissaan, riehui ympäriinsä ja pukitteli. Peeta taas ei oikein tykännyt. Ratsastettiin hetki pihassa, jonka jälkeen käytiin maastossa.
Palattuamme haettiin hepat sisään ja vietiin loput ulos. Kuvissa ei ikävä kyllä näy Krissen uusinta hevosta, Judoa, joka on musta ratsuponi.
Tänään alkoikin mulla syysloma. :) Yritän jaksaa kirjoitella loman aikana usein, mutta katotaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti