5.6.2013

Tauolta takasin, vihdoin!

Vihdoin, viimein! Tää blogi on nyt ollut kamalasti tauolla ja yritän parhaani mukaan tehdä siihen muutoksen. Yksi syy taukoon/taukoihin on ollut myös se, että Blogger ei ole toiminut kunnolla; ei ole ladannut kuvia ja välillä jopa kieltäytynyt avaamasta koko hommaa. Mutta nyt onneksi toimii niinkuin pitääki.
Kamalasti mulla ei ole kuvia viime aikaisista tapahtumista, paitsi SM-kisoista, mutta niistäkin on jo sen verran aikaa, etten ala mitään kisapostausta tekemään. Sen kuitenkin kerron, että Tedi, Rokki, Dani ja Scream pärjäsivät hienosti, vaikkei sijoituttukaan ja Krisse ja Scream hylättiin koulussa väärästä radasta. Tedistä ja Danistä olen tavattoman ylpeä, ponit oli upeita! Danin kanssa tuli pieniä erimielisyyksiä lämmittelyssä, mutta radalla meni hienosti. :) Tedi taas meni upeasti niin lämmittelyssä kuin radallakin, eikä tiputtamisia tullut kuin kerran lämpässä. Hienot ponit! <3 +Mentiin Tedin kanssa radalle uusilla suitsilla, joita ori ei koskaan ollut edes käyttänyt. ;)
Tedi kiitää lämpässä.Myyntipöydät.

Anteeks joidenkin kuvien laatu..
Kesä on alkanut ihanasti, tosin on ollut niin kuuma, etten oikeen jaksa tehdä mitään. Kevätjuhlassa oli aika haikea tunnelma, kun meille kutosille laulettiin Jäähyväiset-kappale ja saatiin todistukset salissa. Ensi vuonna olisi sitten yläasteen vuoro. :) Vaikka tosiasiassa haluaisin jatkaa vielä ala-asteella, mutta niinhän se on että mikään ei ole ikuista. Oma esiintymiseni meni hyvin, vaikka takeltelinkin parissa kohdassa ja ääni ei oikein itkun takaa kulkenut kunnolla, kun pidettiin puhe opettajalle.
Mekko kevätjuhliin.
Todistukseen olen ihan tyytyväinen, vaikka sieltä löytyikin se yksi seiska matikasta. Me kun ei matikankirjan kanssa koskaan oltu mitään parhaita kavereita...
Käyttäytyminen: 9
Äidinkieli ja kirjallisuus: 9
A1-kieli englanti: 8
Matematiikka: 7
Biologia ja maantieto: 9
Fysiikka ja kemia: 8
Uskonto, evankelis-luterilainen: 9
Historia: 9
Musiikki: 8
Kuvataide: 9
Tekstiilityö: 8
Liikunta tytöt: 8
Mutta tota ala-astetta tulee enemmän kuin ikävä. <3
Pian tulossa varmasti taas toinen postaus, kunhan jaksaisi tohon antiikinaikaiseen kameraan patterit vaihtaa. :D

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8.6.13

  Tosi kiva mekko!

  VastaaPoista
 2. ahaa mä oon tossa yhessä kuvassa.. onks toi siltä mun mateluradakta vai tunarointiradalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mateluradalta, mitä? :D No, siltä kumminki. ;)

   Poista