12.6.2013

Varustepostaus

Noniin, nyt sitten se varustepostaus. :)
Tedi
Varusteet: Yhdet suitset, riimu +naru ja kärpäsverkko.

Suitset on kai foorumin Rouskun tekemät (en oo yhtään varma), joihin kiinnitin mustat ohjat, kun en tollasta ruskeaa omista. Riimu on nopeasti tehty narukyhäelmä, jonka piti olla väliaikainen, mut jäi sitten käyttöön. Kärpäsverkko on Ailin tekemä ja riimunnarun olen itse tehnyt pinkistä langasta.
Leo
Varusteet: Kahdet suitset ja riimu.


Ylimmän kuvan suitset on itsetekemät punaisesta nahasta, joihin varmaan tulee vielä turpahihna. Otsapanta punaista kangasta. Toisen kuvan suitset on Alisan tekemät, jotka istuvat orille tosi hyvin. Ohjat tosin on melko pitkät ja yleensä taitan ne kaksinkerroin ratsastaessa. Riimu taas on omatekemä, jonka koristelin keltaisella rusetilla ja vaaleanvihreällä pehmusteella. Kuvassa leukahihna vähän löysällä. :D
Dani
Varusteet: Kahdet suitset, riimu, -naru ja rintaremmi.Ekan kuvan kanget on itsetekemäni, joita ei oo vielä kertaakaan käytetty. Toisessa kuvassa on foorumin Forgottenilta ostamani yleissuitset irrotettavalla turpahihnalla. Otsapanta koristeltu ketjulla. Samassa kuvassa myös harmaasta fleesestä tehty rintaremmi, jotka päällystetty vihreällä fleesellä. Kolmannessa kuvassa vaaleanvihreä riimu, joka on korjattu ties kuinka monta kertaa, koska heikot ompeleet. Ja keltainen riimunnaru.
Keke
Varusteet: Suitset, kaksi rintaremmiä ja riimu&naru.Ekassa kuvassa vasta tehty rintaremmi, jossa tallin kasvattajaliite FS. Toisessa kuvassa turparemmittömät suitset, joiden otsapanta farkkukangasta. Kolmannessa kuvassa farkkukankaasta tehty riimu ja sininen riimunnaru, joka on nykyisen kaappikonin, Ässän vanha. Neljännessä kuvassa vihreä heijastinrintaremmi, jonka ostin Rouskulta.
Ken
Varusteet: Suitset ja riimu

Ekassa kuvassa turparemmittömät suitset, jotka on muutama päivä sitten tehty. Toisessa kuvassa vihreästä sameetikankaasta riimu, jonka tein tänään.

Noin, nyt tämäkin tehty. Jos teillä lukijoilla on joitain erikoispostaustoiveita/-ideoita, kertokaa ihmeessä! ;) Ja kommentit on aina kivoja ja piristää, voitte vaikka kertoa mikä oli teidän lempivaruste. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti