7.6.2013

Ratssastelua 6.6.

Otsikko kertoo. :)
Eilen päivällä joskus yhden maissa menin Leon kanssa koulua vääntämään kuvaamistarkoituksessa. En ole kuitenkaan hetkeen ratsasteluani kuvannut, joten jälki sen näköistä..
Aluksi yritin saada hyvää kuvaa blogin yläkuvaksi, kun pitäisi tätä ulkoasua saada vähän kesäisemmäksi. Vaikka tykkäänkin tosi paljon tästä nykyisestä, mut se on liian talvinen ja epätarkka, joten. :D
Ja kuvaamisen teki erittäin hankalaksi joku v*tun paarma, mikä ehti jo kerran purasta. :((
Joo, vähän on pitkät nuo ohjat. Suitset on melko uudet, SM-kisoista ostin. :)

Leon taidonnäyte, kun paarma kiusasi. >:( Huomatkaa ponin ilme :D
Lopulta päädyin ratsastamaan SM-kisojen kouluradan huvikseni läpi, mutta jätin kesken, kun poni ei millään halunnut keskittyä, kun se paarma pörräsi koko ajan siinä ympärillä.
Myöhemmin illalla menin Tedin kanssa maastoon kameran ja kamerajalan kanssa. Tarkoitus oli mennä metsään asti kuvaamaan, mutta ei sitten peltoa pidemmälle menty, kun akku loppui. Voitte varmaan kuvitella, mikä ketutuksen tunne.. Ja miten en näytä ihan omalta itteltäni noissa kuvissa?


:D Eiks oo aika kivasti mun kynsilakka kulunut? Tosta vois saada ideaa kun lakkaan uudelleen. ;)Illalla vielä mentiin Krissen ja mun toisen pikkusiskon kanssa hyppäämään, mutta ei kauaa jaksettu, kun oli niin kuuma, vaikka kello oli vissiin puol kymmenen.
Tämän näköistä "rataa" mentiin.

Pikkusiskon poni Niklas "Nikke" Danin suitsilla. Vähän kireä tuo turparemmi.
Pitkästä aikaa tällästä kunnon ratsastuspostausta, vaikkei mikään pitkä ollutkaan. Ajattelin että vois tehdä taas erikoispostauksen ja ajattelin, että varustepostaus (kuvilla) olis aika kiva, kun noille hevosille noita varusteita on nyt tullut, kun hankittiin nahkaa. Kommenttia? :)

2 kommenttia: