10.6.2013

"Uusi" poni!

Teen nyt tällasen pienen tiivistetyn postauksen parista viime päivästä. Seuraava postaus on sitten se varustepostaus, lupaan! *käsi sydämmellä*
Perjantaina en tehnyt mitään ihmeempää. Illalla menin Danin kanssa maastoon ja neiti oli aivan innoissaan, kun ei hetkeen ollut saanut liikuntaa. Aluksi käveltiin melko tikittävää askelta metsään asti, jossa oli pakko antaa ponin mennä vähän kovempaa, kun ei meinannut pysyä nahoissaan. Ravattiin melko matka, jonka jälkeen annoin Danin nostaa vielä laukankin, josta poni  innostui esittämään pienen pukkishown. Kun hidastettiin käyntiin, kuulin että jossain jyrisi ukkonen ja Dani alkoi kattelemaan että mitä ihmettä ja säpsähteli aina, kun jyrähti. Olin kuitenki päättänyt, että kierretään yks tietty lenkki, joten jatkettiin. Tultiin hiekkatielle, jota me kutsutaan Puhelintornitieksi (:DD), koska se johtaa puhelintornille. Mieli teki laukata, mut Dani oli sen verran hermostunut, että käveltiin suosiolla eteenpäin. Sitten yhtäkkiä välähti ihan kamalan iso salama ja sen perään heti korvia vihlova jyrinä. Dani ei kauaa miettinyt ja otti jalat alleen. Raukka nelisti ja pukitti paniikissa eteenpäin ja vasta tien lopussa suostui pysähtymään ja pyöri hullun lailla ympyrää. Myönnän, että pelkäsin itekki, vaikken ukkosta pelkää, mut metsässä ukkosella, en tykkää. Talutin tammaa melkein koko loppumatkan, jotta rauhottuis, mutta lopulta laukattiin ensimmäisten talojen kohdalle, koska itteäni alkoi yhtäkkiä ihan kamalasti pelottaa olla yksin siellä hämärässä metsässä. D:
Loppuillan luin hyvää kirjaa. :3 Ja salamat välähteli vähän väliä ja jyrisi. :)
Lauantaina oli niin kuuma, etten jaksanut tehdä oikeen mitään, mutta iltapäivällä menin kuitenkin Krissen ja Sirun kanssa hyppäämään kentälle. Itselläni Tedi. Ei menty mitään kovin korkeita, ja Tedi oli tosi laiskalla päällä. Ja "säikkyi" kun jossain kaukana vähän jyrisi, mutta se ei sentään tullut ihan ylle. Siru ja Krisse ei kauaa jaksaneet, joten jatkoin yksin kuvailun merkeissä.

Tedi ärsyyntyi vähän, kun meno oli niin ykstoikkosta. :)

Tedin taidonnäyte, kun jyrisi.

Ja myöhemmin iltapäivällä Krisse maalasi suurimman osan meidän esteistä valkoisiksi, mut niistä ei ole kuvia, kun en ole ehtinyt ottaa. Itsekin maalasin yhteen puomiin tekstin "Kht Fourways" mutta saas nähdä kauan kestää, koska tein sen vesiväreillä, kun meillä ei sinistä maalia ole. :D
Sunnuntaina koko aamupäivän päivittelin sivuja ja Keke ja Leo sai kuvat. En vissiin oo maininnut Kekestä täällä mitään, mutta siis se on suomalainen ratsuponi ja historiaakin keksin sen verran, että entinen armeijaponi, joka nyt on mulla maastokäytössä. Niin, ja Krisse myös luovutti tuona päivänä Kenin mulle, koska itseään ei enää poni kiinnostanut. Tulee varmaan toimimaan kisakäytössä, kunhan ensin löydetään se yhteinen sävel, koska Ken tahtoo kulkea oman päänsä mukaan.
FS Mr. Gentlemen Swift "Ken". Rodultaan tämä ihanuus on American Bashkir Curly.
Sunnuntaina myös Krisse piti minulle ja Sirulle estevalkun, johon osallistuin Kenillä. Silloin kävi myös selväksi se, kuka haluaisi määrätä.
Maanantaina, eli tänään en oo vielä mennyt ulos, kun ukkostaa ja sataa vettä. Krissekin on jossain kylällä kaverin kanssa ja Siru jossain synttäreillä, eli oon ihan yksin. D: Mutta ajattelin, että hakisin noi mun ponit tallista ja tekisin niille varusteita. Danille tai Kekelle suunnittelin tekeväni rintaremmin, jossa on teksti "FS" sillai että S on alempana F:ää. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti