16.4.2013

Ratsastelua

On siinä ja otsikko.
Anteeksi pieni päivityskatko, mahdollisuus on ollut kirjoittaa, mutta Bloggerin avaaminen liian vaikeaa...
Kuitenkin, lauantaina harjoiteltiin Krissen kanssa koulurataa kisoja varten. Itse opin sen, mutta Krissellä on vielä hiottavaa. Illalla menin Tedillä hyppäämään ja sain otettua aika ihania kuvia.

Se tunne, kun kamera ei ota salamalla, ni käy niin, etten välttämättä näy kuvassa. :/

Eilen, sunnuntaina menin ulos ennen yhdeksää (aamuvirkku :'D). Vein Tedin ja Ässän tarhaan ja lähdin Dänillä maastoon kaverini kanssa, jonka kanssa en pitkään aikaan ole ollut. En kuvaillut, kamera ei ollut edes mukana, juteltiin vain. Däni oli melkoisen utelias, kun ei tämän kaverin, kulkee nimim. Siru, hevosta, Aceria ollut ennen tavannut.
Maaston jälkeen mentiin samantien hyppäämään, Siru meni vielä samalla hevosella, mutta itse vaihdoin Tediin, jotta se pikku jänis saisi harjoitusta SM-kisoja varten. Ei se kyllä tunnu harjoitusta tarvitsevan, kun hyppää 80 senttisetkin pikkuloikalla... :3
Krissekin liittyi seuraan Rokilla ja otin vielä teidän iloksenne kuvia! :) Luvassa siis nyt _pieni_ kuvapommi. Niin ja anteeksi sutatut naamat, Siru ei halunnut näyttää naamaansa.

Sirun heppa, Acer.Kaunis."Minäkin tunnen eläväni"


Käytiin sitten vielä maastossa, löydettiin pari uutta maastopolkua ja tooosi vanha talo, jonka varastoja oli kiva tutkia... :p Harmi, kun en ottanut kameraa mukaan, sieltä olis saanut varmasti hienoja kuvia...
 Myöhemmin menin taas Dänillä treenaamaan rataa kisoihin... Mä tarviin uusia heppoja, noi ei tunnu riittävän. Pian on tulossa tallintäytettä.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi28.4.13

  Siel näyn mä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä annoit luvan käyttää niitä kuvia? En mä sutannu niitä kuvia, missä sun kasvos ei edes näy kunnolla. :'D

   Poista