20.3.2013

Niin paljon tapahtunut, että otsikkoa en keksi

Mennään kerranki suoraan aiheeseen. ;)
Maanantaina päätin, että nyt saa riittää, mä en mitenkään voi edistyä noilla mun vanhoilla kaakkimuksilla. Niinhän siinä kävi, että Rontin ja Chasen tyhjensin ja Atte ja Dimi viettää eläkepäiviä huoneen nurkassa. En mä niitä tyhjentää raaskinu, olihan ne kumminkin mun ensimmäisiä heppoja. <3 Talliin jäi siis Ässä ja Tedi. Niistä en halua luopua, molemmat on niin kivoja.
Hevosmäärän vähentyessä karsinapaikat luonnollisesti lisääntyvät ja niiden inspiroimana aloitin uutta polleroista. :) Pidettiin Krissen kanssa koko maanantai-ilta ns. ompeluiltana. Nimihän jo paljastaa, että ommeltiin koko ilta. Sain heppasen melko mukavasti valmiiksi ja aika tyytyväinen olen lopputulokseen! Muutama kohta olisi voinu olla parempikin ja heppa oli vaikea täyttää, mutta se oli vaivan arvoista. :)

Onnistun aina ommellessa saamaan aikaan julmettoman sotkun. :'D

Mullon hauskaa. ^^ Loppujen lopuksi mun huone selviytyi kaaoksesta ja hevonen näyttää tältä:


Saanen esitellä; FS Daring Dancer "Däni". Wpb-tamma kyseessä. Ei omaa huonoja tapoja, yms. ja on muutenkin tosi mukava käsitellä ja ratsastaa. :)
Tiistaina mentiin koulun jälkeen Krissen kanssa kentälle ratsastamaan Dänillä ja Krissen uudella, Screamilla.
Krisse myös sai aiemmin valmiiksi Screamin lisäksi Stellan. Noi molemmat kelpais kyllä mullekin, on meinaan melkoinen näky, toi Screamy varsinki!
Däni kulki melko mukavasti, haki nopeasti muotoon, eikä pukitellut, ym. Dänillä oli sitten Tedin suitset, kun en vielä ollut saanut aikaiseksi tehdä sille omia.


Laatu.


Toinenkin laatu.

Farkut jalassa ei ole kiva mennä. :c
Illalla tein Dänille omat suitset, joista tuli (vaikka itse sanonkin) aika hienot.
Tänään lähdettiin Dänin kanssa maastoon testaamaan sen suitsia ja saatiin aika kivoja kuvia. Däni kulki tosi kivasti, vaikkakin vähän turhankin reippaasti. :)
Toi ylempi on kivempi, kun lähensin sen.


Meidän piti laukata tässä kuvassa, mutta Däni päätti, että tehdään väistöjä.


Miten edustava.

Juu, mentiin lopuksi tamman kanssa yhdelle tielle päästelemään, siellä kun on niin hyvä mennä, kun ei siellä kukaan kulje.
Illemmalla menin vielä Tedin kanssa hyppäämään jumppasarjaa. Tedi oli vähän laiska, eikä se maanantaina ollut yhtään mielissään, kun Rontti lähti, parhaita kavereita kun olivat.
Kattokaa nyt miten lutunen se on! :3
Tollasta siis hypättiin.
Ja tähän loppuun Tedin säännöt kieltämiselle. Kaikki säännöt siis © Tedi. :) Ja laadut on hienoja, mutta ku oli pimeää.
1. Jos hyppääminen ei huvita, voi esteen eteen vain pysähtyä. Tällöin ratsastaja hämmentyy tai paremmassa tapauksessa putoaa.

2. Jos edellä mainittu tapa ei ole tarpeeksi houkutteleva, toinen vaihtoehto on esteen kiertäminen. Parhaimmassa tapauksessa ratsastaja menee yksinään esteen yli ja hevonen jatkaa matkaa toiseen suuntaan.

3. Jos kumpikaan yllä mainittu ei vaikuta kivalta, viimeisin ja ehkä yksinkertaisin tapa on rynnätä suoraan esteen läpi.


Kaikki yllä mainutut säännöt, tai pikemminkin neuvot on siis Tedin käsialaa. ;)
Ja nyt, ennen kuin unohdan, kerron, että kun viisi lukijaa on täynnä, on luvassa erikoispostaus nimeltä 50 faktaa! Kiitos kaikille, jotka äänesti kyselyssä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti