10.3.2013

Koulupainoitteista elämää

Aivan.
Perjantaina lähdin kaverille w/ Tedi. En oo ollu koskaan ennen ratsastamassa siellä päin, missä tämä kyseinen kaveri asuu, ni ne saikin sitten opastaa mua. Kuljettiin pääasiassa vaan poluilla ja laduilla. Siitä vasta riemmu repesi, kun kaksi ehkä 2-3.luokkalaista poikaa alkoi huutelemaan meille! Huudeltiin siinä sitten toisillemme ja lopputuloshan oli se, että pojat jäi hiljasiksi. ;D
Sen välikohtauksen jälkeen mentiin luistelukentälle ratsastamaan. Toisin kuin oletin, siellä olikin yllättävän helppo ratsastaa.
Ja illalla kävin vielä Dimin kanssa maastossa.
En sitte kamalasti saa kuvia otettua, kun ei ole pattereita. Aivan, mun kamera toimii pattereilla, ei saa nauraa! :c En oo saanut aikaseks ostaa niitä, ni tyydyn sitten kuvaamaan Krissen kameralla, vaikka saahan sillä mun kameralla muutamia kuvia otettua, sitten se sanoo "Akku lopussa".
Lauantaina olin äitillä, eikä heppaa mukana, ni menin vasta illemmalla ratsastamaan. Enhän mä kyllä yleensä muutenkaan ota heppaa äitille mukaan, kun se asuu kerrostalossa. Kuitenkin, menin sitten illemmalla maastoon Krissen kanssa. Ei tuullut juuri lainkaan, ni otin Chasen ja Krisse Rokin.
Tänään, eli sunnuntaina oltiin Krissen kanssa äsken koulua treenaamassa Ässällä ja (ylläripylläri) Rokilla. Ja nyt sitä kauan kaivattua kuvamateriaalia!

Ässä on supermies
xD, naureskelin tälle kauan ja nauran vieläkin, kun näen tän! xD

Ässsä on aika hurjan näkönen.


Pieni kuvapommi, mut haittaaxe?
Loppupäivästä saattaa vielä tulla postaus, kun suunniteltiin lähtevämme pienelle vaellukselle Krissen kanssa. :)

2 kommenttia: