25.1.2016

Huh hellettä

When you see it
Sinne meni ihanat paukkupakkaset, eilen ratsastaessa tuntui kuin kesällä olisi urheillut. Mä vaan olen niin talvi-ihmisiä, vaikka kaikissa vuodenajoissa onkin puolensa.
Kävin sunnuntaina Hypen kanssa pellolla pikaisesti pyörähtämässä, ori kävi hiukan kierroksilla. Toi heppa on vaan niin kiva ratsastaa!

Heti perään ratsastin pitkästä aikaa kunnolla Crysillä. Tamma on ollut nyt aika kevyellä liikutuksella kun olen ollut innokkaampi testailemaan näitä uusia hevosia.
Crys kun on hiukan muita heppoja (Aatua ei lasketa) massiivisempi ja rakenteeltaan kovin erilainen, tuntui se aluksi vähän oudolta kun en hetkeen ole sillä mennyt. :D Yhtä kiva se silti on ratsastaa kuin ennenkin!

Vuoden eka ratatreeni!
Jaksoin pitkästä, pitkästä aikaa rakentaa ihan kunnon radan. Ei siitä tosin kovin paljon iloa saanut irti kun kentän pohja oli niin veemäinen ettei mitään rajaa...

Huono pohja+reipas laukka+kääntö=ei hyvä
Saatiin me kuitenkin muutamia hyviä hyppyjä. Tätä rataa voisin kokeilla uudelleen sitten kun parempi pohja, oli meinaan oikein kiva kun oli vähän haastetta, sillä sain pariin otteeseen pysähtyä miettimään että mihis seuraavaksi ja laukanvaihtoja sai miettiä paljon.

Hmm, tuntui jäävän jotenkin tyngäksi tämä postaus, mutta tulinpa nyt uusia kuvia tännekin jakamaan. Ensi viikonlopulle olisi muutamia suunnitelmia, niistä tuleekin varmaan oma postauksensa!


Aijai, tajusinkin että en ole näitä hiukan yli viikon takaisia kuvia Aatun hankitreenistä julkaissut täällä! Rapsakka talvikeli ja suokkiputte oli täydellinen yhdistelmä hankitreeniin.

Ensin kokeilin vähän takapihalla että uskaltaako herraa päästää pellolle.

Lähimetsissä elelevä peuralauma oli kerrankin kameraetäisyydellä!Jos niitä kuvia nyt oli tarpeeksi :D

4 kommenttia:

  1. Mukava postaus, taas kerran ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi25.1.16

    Ihana postaus!:) toi viimeinen kuva on TOSI kaunis! Ja ihania peuroja.<3

    VastaaPoista