3.1.2016

Talvipäivä 3.1.

Kuva aiemmin tältä viikolta (ts. viime vuodelta)
Moikka! Tänään oli pitkästä aikaa intoa kepparoida ihan kunnolla. Oli tosi nätti keli kun lunta sateli hiljakseen ja välillä aurinkokin pilkahti ja pakkastakin oli!
Aamu lähti käyntiin aikaisella (eli puoli kasin) herätyksellä ja vähän kahdeksan jälkeen olin Aatun kanssa valmiina lähdössä pikkuiselle maastolenkille. Alkuun oli vielä pimeää mutta kokoajan kirkastui ja lunta satoi. Oli kiva päästä ratsastamaan ennen "ihmisten aikaa" kun sai rauhassa mennä ilman vastaantulijoiden oudoksuvia katseita. Kierrettiin meidän maastojen ns. "rajat" eli alue jonka ulkopuolelle harvemmin lähden ratsastamaan.

Hiukan päivemmällä, kun oli jo tarpeeksi valoisaa ottaa kuviakin, kasasin pienen estetehtävän kentälle ja varustin Rinin. Oon samaa estetehtävää tehnyt ennenkin, mm. tällä ratsastuskerralla. Paitsi nyt huomasin että tein hiukan erilaista tietä mutta pikkuvikoja.
Ja näin syntyi tämän vuoden ensimmäinen lempikuvani!Tarkennus puskassa.. milloinka se ei olis :)
Rini oli aika kivan tuntuinen ja liikkui hyvin, ottaen huomioon sen että kenttä oli aika liukas. Yllätyin myös kuinka reippaasti tamma hyppäsi, se kun ei ole niitä rohkeimpia ja innoikkaimpia hyppääjiä. Kyllä se kerran pari kielsi, mutta edennyt se on paljon, jos muistatte kuinka se vielä syksyllä pelkäsi maapuomien hyökkäävän kimppuun. :D


Heti perään ratsastin Ellun kouluratsastuksen merkeissä. Taisi jäädä meidän vikaksi ratsastukseksi, kun tamma lähtee lähipäivinä takaisin Sirulle, sillä talli saa pian täydennystä pysyvistä asukkaista.En keksinyt mitään tiettyä tehtävää niin lähinnä vaan ravailin joitain ympyröitä ja lisäilin ja kokoilin. Laukka oli vähän hankalaa kun oli niin liukasta muttei sentäs kaaduttu. Loppuun tehtiin vielä raviväistöjä ja etu- ja takaosakäännöksiä.

"Hui" sanoo Ellu.
Oli se kyllä kivaa saada pitää tälläistä koulutammaa omassa tallissa.
Loppupäivän olenkin editoinut videoita, aloittanut ompelemaan myyntiponia ja kasasin myös yhden "kaapin" (teline jossa on huppu päällä) jonne kankaat ja nahat sai muuttaa. 


Samalla tosta toisesta kaapista tuli heppakamoille oma mesta
Että tälläinen päivä. Ensi viikolla sitten kouluun, onneksi olen saanut ladattua sisäisen akun täyteen niin jaksaa! Ja tietysti jaksan, kun odotan ensi perjantaita kuin kuuta nousevaa; lähden Veeran (@forestas') luokse pe-la ja myös Tytti (@kht_kultatahti_original) tulee sinne. Kunnon SSO-lanit tiedossa siis ja yritetään myös vähän keppareillakin ratsastaa. Lauantaina mennään Veturiin ja sinne tulee melkein kaikki muutkin tiimiläiset. Iik, en malta odottaa! En varmaankaan tee tästä reissusta tänne postauta, mutta Instagramia (ja snäppiä jos nimi on tiedossa) seuraamalla pysyy hyvin mukana.

Kuten jo mainitsin, talli tulee myös saamaan täydennystä, sillä voitin Veeran arvonnasta ponin ja pian kun saan lisää kankaita teen yhden pitkään suunnitteilla olleen hevosen.

14 kommenttia:

 1. Liisa, Kht Sammalkorpi3.1.16

  Ihana postaus! Pitäis itekki jaksas joskus aamuselta lähtee maastoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä heräämisen arvoista :)

   Poista
 2. Onko sulla kuvaaja, vai miten saat noin kivoja kuvia? :) Tosi kivan näköstä menoo, ainaki näin kuvien perusteella!

  Tekis mieli aina hyppää takasin jonkun keppihevoseni selkään, kun näitä sun postauksia lukee, ja sen tekisinkin, ellen asuisi täällä missä mä nyt asunkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselaukaisimella otin, kiitos! :)

   Poista
 3. Kiva postaus! :) Vois itekki lähtee tässä joku päivä aikaisin maastoon niin ei olisi paljoa ihmisiä liikkeellä... :D
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosiaan heräämisen arvoista :)

   Poista
 4. Anonyymi4.1.16

  Itse tykkään tuosta Rinin värityksestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin se on aika kiva! :)

   Poista
 5. Sippu4.1.16

  Kiva postaus! Mistä materiaalista ekan kuvan kuolaintutit/laatat (miksikä niitä nyt kutsutaankaan) on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole täysin varma, kun en ole itse niitä tehnyt, mutta veikkaan kovasti Fimo-massaa :)

   Poista
  2. Sippu5.1.16

   Okei, onko kuolaintutit irrotettavat? Ja onko ne täysin kovat, etteivät taivu? :)

   Poista
  3. Eivät ole irrotettavat ja täysin kovat :)

   Poista
 6. Kiva postaus taas kerran! :)

  VastaaPoista