15.1.2016

Viimeinen poni uunista ulos

Joku ihme Ransu tuolla takavasemmalla
Nyt on tallin vihoviimeinenkin karsina täytetty tämän hevosen toimesta. Kyseessä on uusin luomukseni (tekele on niin such a ruma sana), ranskanravuriori Rami, virallisemmin FS Primetime. Tää polle on ollut suunnitelmissa jo viime syksystä asti, mutta sain vasta nyt kankaan sitä varten. Ihan hyvä että jouduin odottamaan, sillä olen näinkin lyhyessä ajassa taas kehittynyt kaavojen teossa.Rodustaan huolimatta Rami ei ole ravuri (keksimäni historian mukaan se on ajolle opetettu, muttei ikinä startannut), vaan oikein taitava kouluratsu. Aluksi ajattelinkin pitää sen pelkästään kouluratsuna, mutta eilen kun testasin sitä se tuntui niin kevyeltä ja selkeästi hyvältä hyppääjältä, olisi suorastaan hukkausta pitää sellainen kouluratsuna! :D Näinollen Rami jatkaa tallini painotusta olemalla kenttäratsu jota tulette kilpakentilläkin näkemään. Sivuja tälläkään ei vielä ole, voisin nyt viikonloppuna ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä semmoiset Ramille ja Hypelle.

Tännekin on nyt saatu pienoinen hanki!
Kuvat aiemmin viikolta.
Muita kuulumisia sitten, ehkä vähän ikävempiä, kun ainakin tällä hetkellä vaikuttaa vähän keppareihin. Meinaan mulla on polvet (sisäpolvet lähinnä) kipuillut viimeaikoina, joskus enemmän ja joskus vähemmän ja se on toisinaan haitannut liikkumista. Eilen kävin terkkarilla ja sanoi, että mulla on aika matalat holvikaaret mitkä saattaa vääntää polvia sisäänpäin, muttei ole mitään vakavaa. Sain kaverilta, jolla sama juttu, vähän neuvoja asian kanssa jotka toivottavasti auttaa. Mutta jos tää pahenee ni sitten viedään asiaa eteenpäin, mutta toivotaan että menis vaan ohi!
Miksi mä kerron tätä täällä, on se että tää tosiaan vaikuttaa vähän siihen miten pystyn keppareilla ratsastamaan, sillä polvet tykkää ilmoitella itsestään. Mutta ei siis hätää, en oo rampa ja pystyn kyllä liikkumaan mutta taidan pitää nyt jonkinaikaa kevyempää jaksoa ratsastuksen suhteen.

Tässä nykyinen ja toivottavasti pitkäaikainen ponipoppoo!
Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen poni :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17.1.16

    Oot kyllä kehittyny heppojen tekemisessä! Tosi kivan näköinen poni! :)

    VastaaPoista