1.2.2016

Wknd 29.-31.1.

Taas yksi mukava viikonloppu takana! Tytti meinaan saapui perjantaina meille elämää piristämään. Ratsastettiin koko kolmen päivän aikana huimat kaksi kertaa, mutta kuvia löytyy runsain mitoin!
Kaikki postauksen kuvat (c) Tytti, @kht_kultatahti_original


Tässä yksi syy vähäiselle ratsastamiselle

Lauantaina käytiin aamusta vuokrikseni luona ja Tytti otti paljon kivoja kuvia, mutta pysytään nyt tän blogin aiheessa ja jatketaan kepparijutuilla. Iltapäivällä mentiin kentälle nopeasti pyörähtämään Tytin Welpin ja Aksun sekä minun Ramini kanssa. Vuoroteltiin Tytin liukuesteiden kanssa, sillä kenttä oli aivan peilijäässä ja itse pääsin sen liukkauden kantapään kautta toteamaan..


Rip minä ja Welp (Tytti meinas tappaa mut ku kastelin sen hepan :<)
Nastoilla päästiin eteenpäin!
Illalla saunottiin, tehtiin pannukakkua ja pelattiin koneilla. Senkin voisin mainita, että Veerankin (@forestantalli) piti tulla meille lauantaina, mutta ei hän sitten päässytkään, sniff.

Toinen syy miksi ratsastus jäi vähälle. Tätäkö on nykyajan yökyläily? :D Veera oli myös kanssamme, huomatkaa puhelimen Skype!
Sunnuntaina teki mieli hypätä, mutta kenttä oli yhä jäässä. Kuitenkin tie talomme edessä oli hyvin hiekotettu, joten päätimme mennä sinne hyppäämään yksittäistä, siitä kun ei kulje meidän lisäksemme kuin yksi naapuri ja esteen olisi saanut nopeasti siirrettyä jos auto olisi tullut. Minulla oli Raph pitkästä aikaa ja Tytillä Welp.

Hyppäämisen jälkeen käväistiin nopeasti vielä lammella räpsäisemässä parit kuvat Aatun ja Aksun kanssa.


Aika ninja


En sitten vastaa kysymyksiin "mistä ton harja on tehty", ei ole meinaan kovin vaikea arvata :D
Aatustakin voi näköjään saada edustavia kuvia
Tytti lähti aivan liian pian! Toisinaan kyllä harmittaa niin paljon että asun niin kaukana muista harrastajakavereistani, mutta tarkemmin kun ajattelee niin enpähän ainakaan pääse kyllästymään heihin. :D Toivottavasti kumminkin näkyillään pian, meillä onkin jo Tytin ja Veeran kanssa suunnitelmia..

Kiitos Tytti ihanasta viikonlopusta!

Asiasta toiseen, olen nyt pidemmän aikaa miettinyt, että alkaisinko taas kirjoittaa melkein vuosi sitten kuollutta hevosblogiani. Kiinnostaisiko teitä seurata sitä? Aihe pyörisi lähinnä vuokraponini ympärillä, mutta käyn sen luona kumminkin vain pari kertaa viikossa, joskus vähemmänkin niin saattaisin kirjoitella myös ei-hevosaiheisia juttuja.

12 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi :3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Ehdottomasti kiinnostaisi seurata heppailublogiakin, ja jos jatkat niin laita ihmeessä linkkiä tänne blogiin, oon nimittäin kadottanut sen sun aikasemman blogin linkin... :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1.2.16

  Joo kiinnostaisi hirveästi :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1.2.16

  Kunhan pidät myös tämän blogin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti aion jatkaa tämänkin blogin kanssa samaan tapaan kuin ennenkin :)

   Poista
 5. Anonyymi1.2.16

  Tosi kiva postaus!:) ja voisi ehkä kiinnostaakkin hevosblogisi.

  VastaaPoista
 6. Liisa S.1.2.16

  Ihana postaus! Ja se olis aivan ihanaa jos alkaisit kirjottaa taas heppablogia, se vanha oli ihan mun lemppariblogi.

  VastaaPoista