24.2.2016

Winter wonderland

Moikka! Alkutalvesta saatiin kärsiä (tai nauttia, miten kukin ajattelee) lumettomuudesta, mutta nyt lunta on jo ehkä vähän turhankin paljon. Ainakin sen verran että kentälle ei ole asiaa, koska sitä lumimäärää ei sieltä lumikolalla saa pois ja kaikki lapiot ovat kadonneet.


Lähdin siis jälleen maastoilemaan. Tuntuu vähän että kaikki viimeisimmät ratsastuspostaukset ovat maastoilusta, mutta maastoilu on kivaa!
Aatu pääsi ratsukseni ja laitoin sille nuo sen yhden korvan länkkäsuitset, en ole varma onko ne ennen täällä näkynyt. Käytiin pellolla pyörähtämässä ja jatkettiin metsään.

"Halp" t. Aatu
...Mitä tähän nyt kommentois


Joku oli käynyt pellolla kelkkailemassa, joten päästiin hyvin kulkemaan kelkan jälkiä pitkin. Käytiin toki myös hangen puolella ja ori sai kunnolla nostella jalkojaan, kun lunta oli lähemmäs puoli metriä.Metsässä huomasin ilokseni, että polku oli aurattu auki. Tosi hyvä pohja hiukan päästellä, Aatu kun oli aika pörheällä tuulella. Huomasin kyllä pian, miksi polku oli aurattu, sillä keskelle kulkuväylää oli pysäköity auto ja jostain läheltä kuului moottorisahan ääntä. Ja jep, meidän maastoista on taas kaadettu yksi suikale, kohta mulla ei ole metsää ollenkaan, snif. :( Aatulle oli kyllä aikamoinen ihmettelyn aihe, koska menihän se nyt yli hevosraasun ymmärryksen miksi keskellä metsää nököttää auto. Ja se aivan varmasti syö poneja!

Aatun kanssa ei vaan yksinkertaisesti selviä ratsastuksesta ilman yhenyhtä pukkia.

Kumpi on mielekkäämpää teille, maastoilu vai kenttätyöskentely?

4 kommenttia:

 1. Enemmän kenttäily ihan vaan siksi, että täällä maastoja on melko niukasti. Kenttätyöskentely on siksi yleisempää, mutta rakastan maastoilua ja olisi aivan ihanaa jos olisi kunnolliset maastot!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi24.2.16

  Meillä ei ihan noin paljon lunta taida olla, mutta aika paljon kuitenkin... ja mä tykkään itse sekä maastoilusta että kenttä työskentelystä. Riippuen siitä mikä milloinkin huvittaa!:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. ;) Jos tuohon kysymykseen nyt vastaisi niin maastoilu on kivaa kun haluaa irrotella oikein kunnolla mutta kentällä on myös kivaa mennä kun tarvitsee vähän treeniä. :3

  VastaaPoista
 4. Oikein kivoja kuvia! Itse en oikein osaa päättää maastoilun ja kenttätyöskentelyn väliltä, riippuu aika paljon senhetkisestä mielentilasta :)

  VastaaPoista