1.5.2015

Lea siellä Lea täällä

Varautukaa postaukseen täynnä Leaa.

Moikka! Olen nyt tällä viikolla pari kertaa ratsastanut Lealla ja molemmilta kerroilta on kuvia. Tiistai-ilta oli oikein otollinen esteille, koska oli tyyntä ja oli vieläkin suht. lämmintä, joten pystyi olemaan vielä kevyemmillä vaatteilla.
Jäin Kyöstin kanssa keskenään kotiin, joten otin koiruuden mukaan ulos. Esteitä pystytellessäni oli aivan pakko myös ottaa parit kuvat Köpästä hyppäämässä ja tungin ne tuohon ylös. Oikeastaan tämä koko postaus on tungettu täyteen Kyöstiä, ihme linssilude. Poseerata ei koskaan voi, mutta kuviin pitää änkeä.. :D
 Sitten hain Lean tallista ja aloin lämppäämään. Tällä kertaa yritin ratsastaa ihan kunnolla, esteitä en koskaan hyppää "vain kuvailumielessä", jalat ei tykkää hyvää sellaisesta.

Hiukan on viime kesästä haalistuneet nuo puupuomien maalaukset.
Kaksikolla on jonkinnäköinen keskustelu käynnissä. Päätyi siihen että koiruus nappasi Lean ohjasta kiinni.
Ei, se ei ole kakilla, se rapsuttaa!


#belfie

Kyösti innostui toden teolla hyppäämään, se hyppäsi välillä mukana ilman mitään käskyjä, hassu koira.
"Noni, eikö jo riittäs nää loikkakoikkimiset, sammakokshan tässä vallan muuttuu.."


Leakin innostui hyppäämisestä, se alkaa innostuessaan välillä kokoamaan laukkaa.
Ja metristä yli! Kuva screenshot videolta, joten laatua ei voi ylistää.

Tuossa vielä pieni koosteenpoikanen korkeushypystä. Lopussa myös pätkiä siitä, kun Kyösti innostui ja juoksenteli ja loikki mukana. :)

Otatteko ikinä teidän koirianne mukaan kun lähdette ratsastamaan?
Innostuvatko ne koskaan samalla tavalla?

Tänään, eli torstaina sain puhuttua Sirun pitkästä aikaa mukaan maastoon. Mulle tuli pieni blackout hevosen valitsemisessa, sillä muistin etten olisi ratsastanut Lealla pitkään aikaan, vaikka juuri tiistaina sillä hyppäsin. :D Kesken lenkin muistui mieleen, mutta meni jo.Tää pistää vähän naurattamaan.. Tässä kuvassa on paljon mystisiä asioita..


Maaston jälkeen kiikutin Lean suoraan sisälle, täytin sen meinaan uudelleen. Harvinaista, vihaan meinaan täyttämistä, mutta tuo aiempi oli ihan lössähtänyt ja liian kevyt. 


Päätä en täyttänyt uudestaan, se on hyvä noin, mutta kaulasta taiteilin laihemman ja tamma sai samalla lisää painoa.
Pohdin tässä myös, että Lean kouluratsun ura taitaa päättyä. En vaan enää tykkää tuuppailla sillä, se ei ole edes muodossa. Se on kuitenkin suht. menestyksekkäästi hypännyt kisoissa, joten muutan sen painotuksen estehevoseksi, siinä se toimii paremmin.

Olen muuten näillä näkymin menossa kesällä Kotkaan Kht Valkoharjan ja Kht Jevtselin leirille kesäkuussa. Kerrankin sattui leiri sopivan lähelle ja sopivaan ajankohtaan, totta vie olen menossa kun kerrankin mahdollisuus!

Oletteko te menossa kesällä kepparileirille?
Onko tämä postaus liian sekava, kun on monta asiaa samassa?

5 kommenttia:

 1. Ei ollut liian sekava postaus :) Kepparileiristä en oo ihan varma, pitää kattoa. Mekin otetaan välillä koirat mukaan hyppäämään, mutta ne hyppää vaan ruokapalkalla eli namin perässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! :) Kyösti onkin siitä kiva koira, että se tykkää hyppiä ihan vaan omaksi huvikseen :D

   Poista
 2. Ihana Kyösti! Etenkin noi videopätkät oli niin hauskoja :D Leirille tuskin oon menossa, mutta oman (tai jopa kaksi) aion pitää. Ja herran jestas kun tuo metri näytti korkealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyösti on kieltämättä vähän hassu koira :D ♥ Korkealta se metri tuntuikin, varmasti vaan jotain tosi hyvää tuuria että edes pääsin yli, ponnistaessa meinaan tuntui vähän siltä että joo, läpi mennään.. :D

   Poista
 3. Meidän koiran Tipsun otan kyllä joskus hyppimään, mutta se kun ei osaa kunnolla hypätä vaan ottaa vielä vauhtia siitä puomista potkaisemalla sitä...

  VastaaPoista