22.5.2015

Kysymys ja vastaus

Moikka! Eiköhän nyt olisi jo aika julkaista teidän kysymyksiin vastaukset, kun enempää kysymyksiä ei näytä tulevan. Laitoitte ihan mukavan määrän kysymyksiä, mutta olisin toivonut ehkä vähän runsaammin niitä, tää postaus tuntuu jäävän hiukan tyngäksi.
Ajattelin, että tämä olisi samalla spessupostaus 80 lukijan kunniaksi, mutta joku meni ja unfollasi :( Olkoon tämä siis 79 lukijan spessu!

KEPPARIT

Mikä on Tedin lempiherkku?
-En kamalasti keppareille herkkuja, ruokia, ym. syöttele, mutta voisin kuvitella että Tedi rakastaa omenanameja, ne on jotenkin sen tyylinen herkku. :D

Lempivaruste jonka omistat joka on tarkoitettu keppareille?
-Tykkään tosi paljon Crysin suitsista, ne on tosi kivan näköiset kenen tahansa päällä (ollut aiemmin Bluella ja vanhalla heppasellani Rikerilla)

Kyseiset suitset Rikerilla melkein puolitoista vuotta sitten. Tulipas ikävä Riksua.
Pidätkö enemmän keppareiden teosta, vai varusteiden teosta?
-Kyllä mä kallistun keppareiden tekemiseen, se on jotenkin paljon rennompaa hommaa, kun ei tarvitse vääntää, leikellä ja mittailla varusteiden kanssa. Haha, vihaan sitä hommaa.. :D 

Aiotko vielä harrastaa keppareita IRL?
-Kyllä mä kovasti yritän roikkua vielä tässä harrastuksessa myös IRL. Nyt kun kesä on tuloillaan, niin varmasti alan taas ratsastamaan aktiivisemmin. :)

Oletko koskaan tehnyt kepparia oikean hevosen mallin mukaan (jos olet, kuva)?
-Freyr on toteutettu vuokrahevoseni Freyrin mukaan;


Este-ennätyksesi?
-Joskus muinoin hyppäsin Nick-shettiksellä (mikä siinä on kun mun huippuestekonit on aina shetuja :D) 110 cm. Kesällä katsotaan menisikö vielä yli. ;)

Lempikouluratsastusliike kepparilla?
-Koottu ravi on se juttu.

Voiko mielestäsi tehdä tummennoksia kepparille luomivärillä?
-En näe syytä, miksei voisi. Olen muutamia kertoja törmännytkin keppareihin, joilla on vaalennoksia/tummennoksia tehty luomivärillä ja näytti tosi kivalta.

Onko sulla ollut ikinä kepparia mukana ulkomailla?
-En vielä harrastanut keppareita, kun viimeeksi kävin ulkomailla. Mutta olisihan se tosi kivaa päästä ratsastelemaan vaikka jossain Italian maalaismaisemissa, siellä kun ei haittaa jos joku näkee.

Harrastaako sun sisko vielä keppareita?
-Kyllä hän taitaa olla lopettanut ainakin IRL-harrastamisen. Välillä saatan saada sen houkutelluksi mukaan maastoon, yms.

Onko sulla ikinä ollut kepparia mukana oikealla tallilla?
-Itse asiassa yksi mun tekemä myyntikeppari päätyi lopulta tallille asumaan, ja ollaahan me sillä vähän innostuttu ratsastamaankin.

Tykkäätkö täyttää kepsun painavaksi vai kevyeksi?
-Siltä väliltä. Tykkään, että kepparissa on hiukan painoa, muttei kuitenkaan liikaa. Helpompi ratsastaa, jos hepassa on sopivasti vastusta. Riippuu myös hevosen painotuksesta, mm. Freyrillä on kiva tuuppailla, kun siinä on jonkin verran painoa, kun taas kevyellä Tedillä on helppo hypätä.

Pitkä vai lyhyt keppi?
-Lyhyt, sellainen vähän alle puolet harjanvarresta on hyvä.

Miks Tedi on niin söpö?
-Se valloittaa kaikkien sydämet sillä ;)

Pinkki on kovien poikien väri.
Kauan oot harrastanut keppihevosia?
-2010 aloitin, eli viisi vuotta.

Ekalla kepparillani Dimillä ratsastamassa joskus kauan sitten - voi niitä aikoja.

MUUT KYSYMYKSET

Mikä on lempiruokasi?
-Tykkään koulun tonnikalapastasta ja iskän tekemästä spagetti bolognesesta.

Mikä on lempiaineesi koulussa?
-Kemia, Uskonto, Kuvis ja Äidinkieli. Kaikki oikeastaan lähinnä kivojen opettajien takia, sellaisten kanssa oppii.

Lempivuodenaikasi?
-Kaikissa on viehättävyytensä, mutta kevät vie voiton. Silloin kaikki herää eloon, kesäloma on ovella ja on sopivan lämmin.

Minkä tyylisiä kuvia tykkäät katsella esim. Instagramissa tai blogeissa?
-Sellaiset hiukan erilaiset tai erikoisesta kuvakulmasta otetut kuvat on tosi paljon mun mieleen. Instassa on myös tosi kivaa seurailla ulkomaalaisten "tavallisten" ihmisten elämää. :)

Lempi ponirotu?
-Shetlanninponit ja issikat on parhaita, terkuin entinen shettiksen hoitaja ja nykyinen issikan vuokraaja. ;) Tykkään myös isokokoisista puoliverisistä!

Maailman parhain Sonja-poni ♥ 
Kuinka kauan oot ratsastanut?
-Jostain ekaluokkalaisesta hyvin epäsäännöllisesti, nyt viimeisen puolitoista vuotta olen käynyt lähes päivittäin tuttavani tallilla.

4 kommenttia: