9.5.2015

Kunnon rataa


Moikka! Tänään iski kamala tarve päästä hyppäämään kunnon rataa, joten pistin toteutukseen. Oli paljon kivempaa ja helpompaa rakentaa kunnon rata, kun tolppien uusien jalustojen vuoksi esteet eivät enää kaatuile, paitsi kovassa tuulessa.

Päätin testata miltä Lea tuntuu ratsastaa nyt uuden täytön myötä ja tykkäsin kovasti. Se on paljon jämäkämmän tuntuinen ratsastaa ja siihen on tullut vähän lisää painoakin. Olen nyt päättänyt ottaa Lean pääestehevosekseni, ikävä kyllä juurikin Tedin tilalle, joka muutaman vuoden on toiminut huippuhevosenani esteillä. Haluan vaan vähän realistisuutta tähän, en ole koskaan törmännyt shettikseen joka hyppäisi metriä ratana, vieläpä minun pituisella ratsastajalla. :D Joten Tedi siirtyy matalempiin luokkiin ja Lea kouluhepasta korkeampiin esteluokkiin. Freyr sitten korvaa Lean paikkaa kouluratsuna.
Sivuttiin vähän aiheesta, hups. Lea hyppäsi tosi kivasti, mentiin enimmäkseen 50 cm rataa, lopuksi vähän nostettiin ja tultiin vikalla 80 cm esteellä ryminällä läpi koska multa loppui vauhti kesken. :D Oon oikeesti niin huonossa kunnossa verrattuna vaikka viime kesään..

Kurkkaako sieltä housuista myyrä? Aina kuvissa onnistun saamaan noi laput ulkopuolelle..
Nyt saittekin hiukan erilaisempia estekuvia, kun sain Neean kuvaamaan sillä ehdolla että kuvaan kun hän hypytti Kyöstiä.


Älkää järkyttykö tosta turkista. Pari postausta sittenhän sillä oli vielä hieno pentuleijonaturkki, mutta tällä viikolla vedettiin siltä turkki lyhyeksi hot spottien takia.Niitähän tulee tosi helposti paksukarvaisille koirille, joten koettiin paremmaksi vetää turkki tuollaiseen agilitytrimmiin, kun ei Kyöstistä näyttelykoiraksi edes ole. Turkista tuli vähän liian lyhyt, mutta kasvaahan tuo ja ei ainakaan ole kesällä kuuma. Itse olenkin ollut koko ajan lyhyemmän turkin kannalla, nyt sain tahtoni läpi. ;)

Kysymyksiä kysymyspostaukseen voi esittää tämän postauksen kommenteissa!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi10.5.15

  Hyvinhän se näyttää sujuvan, tosi lennokkaan näköisiä hyppyjä Lealla. Näitä postauksia on aina tosi kiva lukee, vois tulla useemminki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Lea on tosi taitava hyppääjä, ihme etten aiemmin tajunnut ettei se sovi kouluratsuksi :D

   Poista
 2. Hyvinhän se näytti menevän x"D .. Siitä vaan lisää treenii ;)

  VastaaPoista